Aysever'den İmamoğlu'na: Garip garip işlerin içindesin, İstanbul'da otur ya...

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul için hizmet üretmek yerine başkan adaylığı çalışmalarına soyunması yandaşlarının bile canını sıkmaya başladı. Enver Aysever, "Garip garip işlerin içerisindesin niye geziyorsun" diyerek İmamoğlu'nu eleştirdi.

GİRİŞ 24.01.2023 18:10 GÜNCELLEME 24.01.2023 18:30
Bu Habere 271 Yorum Yapılmış

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı verdiği adaylık savaşı kapsamında şehir şehir tura çıktı. Geçtiğimiz hafta Kastamonu'ya giden Ekrem İmamoğlu hafta başında ise yurt dışına çıkarak Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gitti.

İmamoğlu'nun İstanbul'a hizmet etmek yerine seçtiği bu yol CHP yandaşlarının bile tepkisini çekti. Enver Aysever, "Garip garip işlerin içerisindesin niye geziyorsun, artık İstanbul'da otur ya!" ifadeleriyle Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

 

Enver Aysever

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Saraçhane'de 'mağduriyet' algısıyla giriştikleri operasyon ve Akşener'in 'pankart' hamlesi bunun son dönemdeki en büyük kanıtlarından biri olmuştu.

ŞEHİR ŞEHİR GEZMEYE KARAR VERDİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun hamleleri sonrası geri plana düşse de Ekrem İmamoğlu adaylık hevesinden vazgeçmiyor. Ekrem İmamoğlu bu kapsamda Anadolu turuna çıkmaya karar verdi.

İLK DURAK KASTAMONU

İmamoğlu'nun ilk durağı Kastamonu oldu. İmamoğlu daha sonra Sinop, Karabük, Tunceli, Artvin, Giresun ve Hakkari gibi farklı bölgelerden 15 ili ziyaret edecek. İmamoğlu'nun bu hamleleri "Adaylık ilanı mı?" yorumlarına sebep oldu.

KASTAMONU'DAN SONRA YURT DIŞINA DA ÇIKTI

İmamoğlu Cuma günü yaptığı Kastamonu gezisinin ardından rotayı Yunanistan'a kırdı. Görece geldikten sonra Yunanistan'a 3. ziyaretini yapan Ekrem İmamoğlu'nun bu hamlesi de tepkilere sebep oldu.

CHP YANDAŞI ENVER AYSEVER'DEN SERT SÖZLER: İSTANBUL'DA OTUR YA!

CHP yandaşı Enver Aysever, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun turlarını sert sözlerle eleştirdi.

Aysever, İmamoğlu'nun Meral Akşener ile giriştiği operasyonları işaret ederek, "Niye sen Meral hanım vs. bilmem ne garip garip işlerin içerisindesin niye geziyorsun ya şuanda. İstanbul'da otur ya!" dedi.

 

"TATİLE BİLE GİTMEYECEKSİN KARDEŞİM"

İstanbul'un sorunlarını çözmek için uğraşması gerektiğini söyleyen Aysever şu ifadelerle İmamoğlu'na yüklendi;

"İstanbul'un sorunlarını çözmeye çalış. İstanbul senin evin tatile bile gitmeyeceksin kardeşim gitmeyeceksin. İstanbul Şehremini olmak dünyanın en güzel rütbesi… Sen herkesi davet edeceksin İstanbul da tatil de yaparsın eğlenirsin de kültürünü de geliştirirsiniz."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 271
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesela Cumhurbaşkanı olacam, fikri veren mesela başbakan
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklı az bile söylemiş.Kendi kendine görev addediyor buda.Senin yönettiğin il zaten çok ülkeden büyük.Kıymetini bil acele etme dolmuşa binme.
    Cevapla
  • Denizci08800 1 yıl önce Şikayet Et
    Aaaaaa ne ayip
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes her şeyi açık seçik görüyor
    Cevapla
  • Unutmayan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam seçildiği gün ilk konuşması ( unutmayan ) biz 145 senedir bunun için çalıştık demedimi . İttihat ve terakinin bugün kü coçuğu tabi gideçek atalarına . Kıbrısta binlerce Türkün katili makaryosun heykelini dikmedi mi bu yunan rum seven ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi