Sinan Ateş soruşturmasında Tolgahan D. yeniden gözaltına alındı

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında Tolgahan D. yeniden gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında iki avukat da gözaltına alındı.

Sinan Ateş soruşturmasında Tolgahan D. yeniden gözaltına alındı
Sinan Ateş soruşturmasında Tolgahan D. yeniden gözaltına alındı
GİRİŞ 25.01.2023 10:33 GÜNCELLEME 25.01.2023 11:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Cinayetin tetikçisi olduğu iddia edilen kişiyi Ankara dışına çıkarttığı belirtilen daha önce iki kez gözaltına alınıp serbest bırakılan Tolgahan D., üçüncü kez gözaltına alındı.

Tolgahan D.'nin, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Durdu Özer koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller ışığında gözaltına alındığı öğrenildi.

Tolgahan D. ile birlikte biri avukat 2 şüpheli daha gözaltına alındı

KAYNAK: HABERTÜRK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar mhp li ülkücü gibi görünüp mhp nin vekillerin yanına sızdırılmış olay mhp ye yıkılmak isteniyor tüm chpkk mhp ye cumhur ittifakına oy vermeyin diye anırıyo ülkücülere. dev bir kumpas var devlet seçim öncesi bu hainleri tespit etmeli yoksa durum vahim.Fitne zirvede.
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet kardeş işte bu cinayeti işleyenler koyu ülkücü görünüp vekillere yakın olunca iş sıkıntı belli ki adamlar fetö ip bağlantılı içerdeki hainler bunlar. bahçeli neden böyle bir şey yaptırsın hemde angaranın göbeğinde açıktan hain ilan ederdi ateşi yanlış bişey yapsa sırrı bende saklı dedi bahçeli bakalım ne acaba?
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin dediğin gibi bir durum olmuş olsa idi anında Bahçeli ve teşkilatlar tepki verirdi , başsağlığı diler sert konuşur ardından Cenazeye tam kadro katılırlardı. Kısacası daha farklı durumlar var gibi duruyor.
    Cevapla
  • dikkat 1 yıl önce Şikayet Et
    MHPnin açıklama yapmadığı iftiradır hem sözlü hem yazılı açıklama yaptı. Bu oyun ip fetö oyunu. Ülkücüleri mhpden koparmaya çalışıyorlar. Sinan ateşle en son bir ipli görüşmüş ipe davet etmiş kabul etmemiş şehidimiz.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    ruh bozuk mana bozuk akıl bozuk izan bozuk niyet bozuk ahlak bozuk sonra vatan millet
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu adam öldürüldükten sonra adını duyduk öncesinde kimse tanımaz etmezdi ne abartıldı birinin canını sıkmıştır işine çomak sokmuştur vurmuşlardır ilk kez olan şeyler değil sırf mhp teşkilatından diye büyüttülerde büyüttüler geçen sene akpartili ilçe başkanını pkk şehit etti 2 saat anca konuşuldu kapandı gitti bu adamın ne ayrıcalığı vardı ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar anlamadım pkk mı vurmuş hayır siyasi aykırımı konuşuyordu hayır kimsenin bu adamı tanıdığı ettiği yok ne özelliği var
    Cevapla
  • Erdem Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede ilk defa Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış biri öldürüldü ise (sağ-sol işinin yoğun olduğu zamanlarda, tarihte yok 70 ler 80 ler 90 lar vs), 2 tane Özel Harekatçı tutuklandı ise, Ankara'nın göbeğinde, her yerde kamera mobese varken tetikçi kaçabilmiş ve hala yakalanamadıysa o iş o kadar basit normal vs değildir. Eee tabi bunu anlayabilmek lazım...
    Cevapla
  • can24 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar boş yorum yapmışsın.
    Cevapla
  • ABUZER 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir yiğide nasıl kıydınız.böyle bir vatan evladına kurşun sıkanların pkk dan ne farkı vardır.
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    ula abuzer kadayıf iyi bak olaya mhp ye cumhur ittifakına kurulan bir tuzak bu. mhp bahçeli öldürtse orda mı yaparlar bunu hem bir sürü hain var kimi öldürüyo mhp? yiğitleri fetö ip abd chpkk katleder mhp değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT teröristlere göz açtırmadı: 9 terörist yakalandı, 16 terörist etkisiz hale getirildi
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor