TRT, Nefes - Yer Eksi İki'yle gümbür gümbür geliyor! Gözler o tarihe çevrildi

TRT ortak yapımı Nefes-Yer Eksi İki filmi 17 Şubat Cuma günü sinema tutkunlarının karşısına geçmeye hazırlanıyor.

GİRİŞ 05.02.2023 14:37 GÜNCELLEME 05.02.2023 14:37

Ozan Uzunoğlu'nun yönetmenliğinde çekimleri yapılan TRT ortak yapımı Nefes-Yer Eksi İki filmi için geri sayım başladı. Hakan Evrensel'in aynı isimli romanından senaryosunu kaleme aldığı Nefes-Yer Eksi İki 17 Şubat Cuma günü beyaz perdede gösterime girecek.

Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci, Arda Anarat, Eren Hacısalihoğlu gibi birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Nefes-Yer Eksi İki'nin afişi yayınlandı.

TV8 MasterChef All Star’a heyecan verici transfer! Uğur Kardaş gümbür gümbür geliyorTV8 MasterChef All Star’a heyecan verici transfer! Uğur Kardaş gümbür gümbür geliyor

Mustafa Cihat Durmuş'un yapımcısı olduğu Orgino Media Production imzalı Nefes-Yer Eksi İki, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 1993'te geçen bir konuyu gözler önüne serecek.

Nefes Yer Eksi İki Filminin Konusu Nedir?

1993'te Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen "Nefes - Yer Eksi İki", hikayeleri kesişen üç farklı karaktere odaklanıyor. Tayfun Yüzbaşı, iki bin metre yükseklikte bir karakolun komutanıdır. Tatlı sert emir komuta yönetimi, pratik zekası ve adil tavırları ile altları ve üstleri tarafından sevilen Tayfun Yüzbaşı'nın tek amacı zorlu coğrafyayı herkes için güvenli bir hale getirmektir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi