Halk Tv'de Kılıçdaroğlu kıyımı: Levent Gültekin ve Murat Sabuncu ile yollar ayrıldı

Halk Tv, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında söyledikleri sözler nedeniyle, Levent Gültekin ve Murat Sabuncu ile yollarını ayırdı.

Halk Tv'de Kılıçdaroğlu kıyımı: Levent Gültekin ve Murat Sabuncu ile yollar ayrıldı
Halk Tv'de Kılıçdaroğlu kıyımı: Levent Gültekin ve Murat Sabuncu ile yollar ayrıldı
GİRİŞ 26.01.2023 17:14 GÜNCELLEME 26.01.2023 17:20
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV'de büyük bir operasyon gerçekleştirdi. Gazeteci Levent Gültekin ve Murat Sabuncu canlı yayında sarf edilen sözler nedeniyle kanaldan gönderildi. 

HALK TV'DE 'KILIÇDAROĞLU' OPERASYONU

Levent Gültekin, Murat Sabuncu ile birlikte gerçekleştirdiği yayında flaş bir iddiayı gündeme getirmişti. Gültekin, "Kemal Bey'in adaylığını organize eden kişi, iki ay önce bir ev sohbetinde 'Kemal Bey'i aday yapıyoruz, muhtemelen Türkiye'yi kurtaramayacağız ama partiyi kurtaracağız. Genel başkan yardımcılarına da iletildi bu." ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözler CHP yönetimini rahatsız ederken, Halk TV operasyonu için düğmeye basıldı. İki isimle de 48 saatte yollar ayrıldı.

"YARAR GETİRSİN DEDİĞİMİZ ELEŞTİRİLER ZARAR GETİRİYOR"

Ayrılık sonrası Levent Gültekin bir açıklama yaptı. Gültekin, "Daha iyi olsun diye yaptığımız eleştiriler yarardan daha çok zarar getiriyor. Sevgili arkadaşlar, Hem Murat'ın bu durumu nedeniyle hem de fark ettim ki daha iyi olsun diye yaptığımız eleştiriler yarardan daha çok zarar getiriyor. Bu nedenle kendi isteğimizle İki Yorum programına son verdik. Hem Halk Tv'ye hem de size çok teşekkür ederim. Yazdık, konuştuk, kendi adıma söylenmesi gereken her şeyi söylediğimi düşünüyorum. Niyetimiz iyi olsa da çabamız bazen istenmeyen sonuçlar doğuruyor. Anlayışınız için tekrar teşekkür ederim. Umarım her şey ülkemiz için daha iyi olur." dedi.

 

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 25
  • Füsun citak 1 yıl önce Şikayet Et
    Ok yazik,en beyendigim progrmdi,
    Cevapla
  • medo 1 yıl önce Şikayet Et
    Oturdular mı da basın özgürlüğünden, ifade özgürlüğünden, tarafsızlıktan bahsederler. Ona buna çamur atarlar. Erdoğan gibi bunların eline bir fırsat geçse kendileri gibi düşünmeyene, konuşmayana, giyinmeyene, yemeyene içmeyene nefes bile aldırmazlar. Zaten kendileri de böyle yapacaklarını açık açık söylüyor. Yapmadıkları şeyler de değil geçmişte çok örneği var.
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin demokrasi anlayışınız bu..!
    Cevapla
  • YILDIRIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Güya "Türkiye'ye demokrasiyi yeniden getirecek" imiş, amcam daha kendisini demokratlaştıramamış. Bugüne kadar kendisini körü körüne destekleyen bir avuç sözde gazeteci, gerçekte ise tetikçiyi, kendisini eleştirdiler diye TV kanalından kovdurttu. Adam tam bir siyasi münafık, yaptığı ile söyledikleri birbirine tam zıt istikamette. Allah korusun, kazara bu adamlar Türkiye'de yönetime seçilirlerse, o gün ülkemizin mahvolduğu gündür.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Soru : Yırtındınız, kendinizi parçaladınız...YARANABİLDİNİZ Mİ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor