Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'i kızdıracak açıklama

6'lı masada adaylığı konusunda tam destek alamamasına rağmen geçtiğimiz günlerde belediye başkanlarıyla bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığına kesin gözüyle baktığını ima etti.

GİRİŞ 27.01.2023 15:49 GÜNCELLEME 27.01.2023 16:16
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak duyurmasının ardından 6'lı masada adaylık konusunda hala bir yol katedilemedi. 

Kılıçdaroğlu'nun adaylık isteği partisi tarafından da desteklenirken, masada henüz bir karşılık görmedi. 

CHP'Lİ BAŞKANLARDAN KILIÇDAROĞLU'NA TAM DESTEK

Kılıçdaroğlu, 6'lı masa toplantısı öncesi adaylığını güçlendirecek bir hamleye imza atmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün CHP Genel Merkezi'nde CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi..

CHP'li belediye başkanları, Kemal Kılıçdaroğlu'na "adayımız sensin" mesajı verdi.

KILIÇDAROĞLU: ADAYLIKTA SIKINTI OLMAYACAK

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla yaptığı görüşmenin detaylarını köşesine taşıyan, CHP'ye yakınlığı ile bilinen Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Kılıçdaroğlu'nun kendisini destekleyen başkanlara 'O konuda sıkıntı olmayacak' dediğini aktardı.

Kılıçdaroğlu kendisini yalanladı! Erdoğan'ın adaylığını 'tartışmayacağını' açıklamıştıKılıçdaroğlu kendisini yalanladı! Erdoğan'ın adaylığını "tartışmayacağını" açıklamıştı

Cihan Paçacı'nın istifası böyle yorumlandı: 'Kılıçdaroğlu'nun adaylığı netleşti'Cihan Paçacı'nın istifası böyle yorumlandı: 'Kılıçdaroğlu'nun adaylığı netleşti'

AKŞENER İKNA OLMUŞ DEĞİL

Kılıçdaroğlu'nun adaylık için adı geçen Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu saf dışı bırakma çabaları şimdilik sonuç verse de karşısındaki en büyük engel olarak duran Meral Akşener'i henüz ikna edebilmiş değil.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 78
  • Mahmutmu Diyem. 1 yıl önce Şikayet Et
    Vaktiylen napolyon'dan deyimler diye bir yazı okumuștum. Generalinin biri diğer generale șöyle demiș Tanrı italyanları neden yarattıki demiș, general tam söze bașlayacağında Napolyon neden olacakki demiș Avusturya lılar zafer kazansın diye. Bende bunu Kılıçdaroğlu na yordum; Allah Kılıçtaroğlunu Reyis devamlı zafer kazansın diye yaratmıș. Kılıçtaroğlu hariç Herkesten özür diliyorum. Allahım beni affet.
    Cevapla
  • Sedat Antalya 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşener Kemal'e kızmaz, ağa babaları çok kızar, Bu ittifakı bozamazlar, mecburlar, çünkü bunlar bağımsız değiller, tek noktadan kontrol ediliyorlar
    Cevapla
  • İleri Gören 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz kendi içinizdeki çeteleri temizleyin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    6..+1 Cambaz hepsi bir ipte Oynamaz Rabbim birbirinize iyice dolaşırsın iflah Etmesin
    Cevapla
  • Çağla 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçin bu haberi Abdil Latif Şener diye söyleniyor şimdide
    Cevapla
  • Tarafsız insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun doktoru amerıkalı nasıl bir ilaç yazdıysa anında geçmişi unuttu dıkkat etsın dozajı fazla kaçırırsa kendini bile unutur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...