Kılıçdaroğlu'ndan Azerbaycan açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Azerbaycan’ın İran Büyükelçiliğine yapılan hain saldırıyı kınıyorum. Azerbaycan yalnız değildir” dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Azerbaycan açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan Azerbaycan açıklaması
GİRİŞ 27.01.2023 19:33 GÜNCELLEME 27.01.2023 19:33
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Azerbaycan’ın İran Büyükelçiliğine yapılan saldırıyı kınadı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yayımlayan Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadelere yer verdi:

“Dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın İran Büyükelçiliğine yapılan hain saldırıyı kınıyorum. Hayatını kaybeden Büyükelçilik görevlisine Allah’tan rahmet, Can Azerbaycan'a başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Azerbaycan yalnız değildir.”

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaaav o saldırı olalı coooook olduuu.bu gundi yenimi duymuş.
    Cevapla
  • İlker Sünger 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah tan şu afette ülkenin basında değildiniz de verilmiş sadakamiz varmış bu milletin !!! Yoksa Avuçlarını ovustururlardi gelen yardımları cebe indirmenin yağma ve talan etmenin en güzel zamani fırsatı derler bosaltirlardi devletin içini gelen yardimlarin ufak bir kısmı ilede memurların maaşlarını öderlerdi
    Cevapla
  • Türkeşci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yedili masa REİS İN daçının teli olamaz hainler masası
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyadaki bütün insanlar bu KK nün gerçek yüzünü gördü ama bizim içinizdeki körler hala gormemekte inat ediyor. Bu CHP zihniyeti hayatımızda olduğu sürece daha Cook boraltan köprüsü şiirleri yazariz ve okuruz.
    Cevapla
  • NAİL 1 yıl önce Şikayet Et
    Hey kılıçlar tarihte CHP lekesi boraltan köprüsü faciası var siz asla milli değilsiniz necip fazılın dediği gibi din düşmanı bir muessesedir
    Cevapla
  • Vatan 37 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp asla din düşmanı değildir. Sadece islam düşmanıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız