Kılıçdaroğlu'nun makamında ağırladığı Taha Furkan Çetinkaya, Yunanistan'a kaçtı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun makamında ağırladığı FETÖ'cü Hava Harp Okulu öğrencisi Taha Furkan Çetinkaya, yasadışı yollar kullanarak Yunanistan'a kaçtı.

Kılıçdaroğlu'nun makamında ağırladığı Taha Furkan Çetinkaya, Yunanistan'a kaçtı!
Kılıçdaroğlu'nun makamında ağırladığı Taha Furkan Çetinkaya, Yunanistan'a kaçtı!
GİRİŞ 28.01.2023 07:39 GÜNCELLEME 28.01.2023 07:39
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişimi davasında hüküm giyen ve ardından Yargıtay kararıyla serbest kalan FETÖ'cü Hava Harp Okulu öğrencisi Taha Furkan Çetinkaya'nın yasadışı yollar kullanarak Yunanistan'a kaçtığı öğrenildi.

FETÖ'cü Taha Furkan Çetinkaya'nın beraat etmesinin ardından başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, İYİ Parti Milletvekili Erhan Usta ve HDP Milletvekili Ömer Gergerlioğlu'na destekleri için teşekkür ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun destek verdiği FETÖ'cü Çetinkaya'ya Yunanistan'da sahip çıktı. Ege'de göçmenlere sergilediği tavırla tepki çeken Yunanistan'ın zulmü devam ederken, söz konusu FETÖ'cü ve terör örgütü PKK olduğunda kucaklamaya devam ediyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Metın 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu kaçan bu şahsın yerine hapse atılmalı
    Cevapla
  • Said 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedense CHP İP HDP'nin sarıldıkları Yunanistana kaçıyor? Demek anavatanları YUNANİSTAN. Bir tane TÜRK yok mu içinizde Türkiyeden kaçmayacak? Bunların sığındıkları, kaçtıkları ülkeler gerçek Düşmanımızdır. Yunanistanla İYİ Anlaşan Ekrem Yunanoğlu da onlarla AYNIDIR. Milli olmak yerli olmak artık siyaset arenasında nadir rastlanılan seciye oldu çünkü Meclisimizde TSK'ya hakaret eden mi dersin Avrupaya ülkemizi şikayet kansızlar mı dersin Askerimize ateş edenleri savunanlar mı dersin her türden Milli olmayanlar VAR.
    Cevapla
  • Teskılat 1 yıl önce Şikayet Et
    Gidince kılıcdaroglunuda götürseymiş keske
    Cevapla
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşlıktan çıkarmak bir tuşa basmakla olacak
    Cevapla
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim ülke aleyhinde çalışıyorsa hemen vatandaşlıktan çıkaracaksın kimliksiz Per perişan kalacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!