İstanbul'u unutan İmamoğlu'nu ti'ye aldılar: Sürpriz pankartlar!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kastamonu, Atina ve Bursa gezileriyle İstanbul'u adeta unuttu. İmamoğlu'nun bu tavrını tiye alan vatandaşlar, İstanbul'un birçok noktasına 'İstanbul'umuza hoş geldiniz' pankartları astı.

GİRİŞ 29.01.2023 13:12 GÜNCELLEME 29.01.2023 18:02
Bu Habere 129 Yorum Yapılmış

Kastamonu, Atina ve Bursa gezileriyle adeta İstanbul'u unutan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan 'tiye' alan bir karşılama mesajı geldi.

İmamoğlu'nun yurt içi ve yurt dışı gezileri dolayısıyla kentin işlek noktalarına, "İstanbul'umuza hoş geldiniz" yazılı pankartlar asıldı.

"İSTANBUL'UMUZA HOŞ GELDİNİZ"

Fatih'te Saraçhane ve Edirnekapı'nın yanı sıra Esenler ile Bağcılar'ın aralarında bulunduğu kentin işlek noktalarındaki bazı üst geçitlere asılan pankartlarda, "Sayın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'umuza hoş geldiniz" yazıldığı görüldü.

"16 MİLYON İSTANBULLU" ADINA

Pankarttaki yazının altında ise "16 milyon İstanbullu" ifadesi yer aldı.

Yurt dışında Yunanistan, yurt içinde de Kastamonu, Karabük, Bursa, Bilecik'e giden ve ziyaretlerine devam edeceği öğrenilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu seyahatleri, sosyal medyada ve kamuoyunda eleştirilmişti.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 129
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistana gitmesi çok normal. İnsanoğlu her zaman kökenlerini merak etmiştir. Hem İstanbul'a yapmadıklarını Atina ya yapacakmış. Hedefi Atina belediye başkanlığı imiş. Kamuoyu yoklaması için gitmesi çok doğal değilmi
    Cevapla
  • Guaidoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu millet beni alkisliyor diye yorumlar. Yapraklar alkisliyor, hayvanlar alkisliyor, 16 milyon alkisliyor, AB alkisliyor, ABD alkisliyor.
    Cevapla
  • İmambayıldı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tatil İmamoğlu na yakışıyor zaten başka bişey de yakışmıyor.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    bir belediye başkanının oy toplamak için diğer şehirleri ziyaret etmesi çok saçma değilmi.
    Cevapla
  • serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    ekrem imamoğlulu istanbula hoşgeldiniz yaptığımız projeler heykelcilik ve umre rezervasyonları :d
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı