Acun Ilıcalı'nın programı Survivor Türkiye’de umulmadık veda! Kendi isteğiyle ayrılıyor

TV8 ekranlarında yayın macerasına hız kesmeden devam eden Survivor Türkiye’de ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Acun Ilıcalı, Berdan Mardini ve Seçkin Piriler’in ardından Yusuf Güney’in de Survivor programına devam edemeyeceğinin duyurusunu yaptı.

Acun Ilıcalı'nın programı Survivor Türkiye’de umulmadık veda! Kendi isteğiyle ayrılıyor
Acun Ilıcalı'nın programı Survivor Türkiye’de umulmadık veda! Kendi isteğiyle ayrılıyor
GİRİŞ 01.02.2023 12:06 GÜNCELLEME 01.02.2023 12:06
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Yarışmacıların zorlu şartlarda yarıştığı ve rakipleriyle kıyasıya mücadele ettiği Survivor Türkiye’de yepyeni bir ayrılık daha yaşandı. Berdan Mardini ve Seçkin Piriler’den sonra beklenmedik bir ismin daha Survivor’dan kendi isteğiyle veda ettiği ortaya çıktı.

Kan Çiçekleri dizisinden büyük rekor! Kanal 7 başarıya doymuyor, namı dünyaya yayıldıKan Çiçekleri dizisinden büyük rekor! Kanal 7 başarıya doymuyor, namı dünyaya yayıldı

Acun Ilıcalı, Survivor konseyinde hem yarışmacılara hem ekran başındaki seyircisine yaptığı duyuruda Yusuf Güney'in Survivor programına devam edemeyeceği bilgisini paylaştı.

Yarışmacıların konseye gelmesinin ardından 2 bilgi vereceğini açıklayan Acun Ilıcalı, "Birinci bilgi sevgili Yusuf Güney ile ilgili. Bu şartlara dayanmak zor olacak demiştik. Kırmızı takım için bugün itibarıyla bir kayıp daha yaşanıyor. Yusuf Güney Survivor'a devam edemeyecek. " dedi. Öte yandan "Önümüzdeki haftadan itibaren yedek yarışmacılar dahil olacak" şeklinde ifadelere yer verdi.

Gönül Dağı 85.bölüm fragmanı: ‘Sen ne yaptın? Ortada ne aile kaldı ne de başka bir şey’Gönül Dağı 85.bölüm fragmanı: ‘Sen ne yaptın? Ortada ne aile kaldı ne de başka bir şey’

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18
  • anladım 1 yıl önce Şikayet Et
    çok basit zamn öldüren bir şey. ama izleyen çok.
    Cevapla
  • Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Acunun bu kanalı ve bu programı kapatılsın...
    Cevapla
  • Düşüncem 1 yıl önce Şikayet Et
    Kabak tadı verdi artik
    Cevapla
  • Hanımağa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu programı izlemek hayatımızda inanılmaz bir zaman kaybı, saçma sapan bir program, bunun yerine iki saat kitap okumak mükemmel ötesi.
    Cevapla
  • Enddr 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir kadro,çok kötü. Şu bir gerçek eski yarışmacılardan birkaçı olsaydı seyretmek isterdik. Şimdi ise reytinglerden de belli BERBAT
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor