Gönül Dağı 85.bölüm fragmanında Sefer'in imtihanı bitmek bilmiyor! Yenisi eklendi

TRT1'in aile sıcaklığı hissettiren dizisi Gönül Dağı'nda Zahide'nin duygulu sözleri izleyiciyi derinden etkiledi. Gönül Dağı 85.bölüm fragmanında Cemile'nin ''O dediğin biraz zor. Çünkü hep Dilek'i arayacağız!'' çıkışı seyircilerden tam not aldı.

GİRİŞ 02.02.2023 09:28 GÜNCELLEME 02.02.2023 09:29
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 85.bölüm fragmanına Yasemin'in, ''İçin rahat olsun, Tamer'i mutlu etmeye geliyorum buraya. Eski karısını aratmam ona'' sözü damgasını vurdu. Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Gönül Dağı'nda Halime, ameliyat sonrası evine döner ve Yasemin'in ise Taner'den bir isteği olur.

Survivor Türkiye’de beklenmedik ayrılık! Acun Ilıcalı, Yusuf Güney’in vedasını böyle duyurduSurvivor Türkiye’de beklenmedik ayrılık! Acun Ilıcalı, Yusuf Güney’in vedasını böyle duyurdu

Öte yandan Sefer, Erkan'da olan bir takım değişiklikleri fark eder. Erkan ile aralarında olanları Zahide'ye belli etmemeye çalışırken yardımına Selma Öğretmen koşar. Selma, Erkan için yapılacak bir şeyler olduğunu düşünerek Taner'in yanına gider. Fazıl'ın kayıp olduğu haberini öğrenen Selma, Taner ile birlikte aramaya çıkar.

Kan Çiçekleri dizisinden büyük rekor! Kanal 7 başarıya doymuyor, namı dünyaya yayıldıKan Çiçekleri dizisinden büyük rekor! Kanal 7 başarıya doymuyor, namı dünyaya yayıldı

Psikoloğa gitmeye devam eden Muammer, doktorun kendisiyle ilgili teşhislerini duyunca şaşırır. Muammer, oğluyla olan sorunlarının aslında başka bir sebepten kaynaklandığını öğrenmiştir. Ramazan, kartvizit işlerine devam ederken, Gedelli ile ilgili bir işin artık yapılamayacağını öğrenir. İşi devralmaya karar veren Ramazan yeni maceraya atılır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Esra 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir filmmm
    Cevapla
  • Şeref candan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Allah aşkına dizinin ilk bölümlerindeki müzikler geri gelsin, ağlamayı hatırlamıstık gene unutmaya başladık
    Cevapla
  • TüremişEYT 1 yıl önce Şikayet Et
    maçlar arasından sonra izlemiyorum en güzeli trt belgesel trt müzik ve demax taki hurda avcıları birde karadeniz tv lerini izliyorum güzel manzaralar var
    Cevapla
  • zubizaretta 1 yıl önce Şikayet Et
    bu diziyi gösteren televizyonumun yaktığı elektriğe yazık , o kadar saçma...
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    sana izle diyenmi var
    Cevapla
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru ya kimin eli kimin cebinde sahneleri yok, millet alıştı kepazeliklere bu tür dizi saçmalık geliyor. Sen izleme arkadaş, beyniyin yaktığı glikoza yazık.
    Cevapla
  • Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    İzleme
    Cevapla
  • RTEEBU 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma olan senin saçmalığın.
    Cevapla
  • deli misin?divane 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıl bir kuzu,nefis bir kurt,İMAN ise çobandır,İMAN kuvvetli olmazsa nefis aklı yer. HAZRETİ MEVLANA
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü Türk aile yapısını bozmuyor değil mi ?, çarpık ilişkiler yok , siz ve sizin gibi beyaz Türkler yüzünden ülkemizde ne kültür kaldı ne ahlak !!! 1 milyon ermeni ve yahudiye Türk ismi verildiği gün herşeyini kaybetti bu ülke ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?