AGD-MGV öncülüğünde binlerce kişi meydanlara indi

Avrupa’da gerçekleştirilen İslam düşmanlıklarına karşı AGD-MGV’nin çağrısıyla Türkiye genelinde meydanlara inildi.

AGD-MGV öncülüğünde binlerce kişi meydanlara indi
AGD-MGV öncülüğünde binlerce kişi meydanlara indi
GİRİŞ 30.01.2023 20:19 GÜNCELLEME 30.01.2023 20:19

Rasmus Paludan isimli İslam düşmanının önce İsveç sonrasında ise Danimarka'da gerçekleştirdiği küstahlıkların ardından Milli Görüş meydanlara indi. Anadolu Gençlik Derneği-Milli Gençlik Vakfı’nın çağrısıyla dün İkindi Namazı vakti Fatih Camii'nde bir araya gelen binlerce Müslüman, Saraçhane Meydanı'na yürüdü. Saraçhane'de basın açıklaması ve eylem gerçekleştirilirken İslam düşmanlarına mesaj verildi. Eyleme birçok STK temsilcileri ve üyeleri de katıldı.

Avrupa’da art arda gerçekleştirilen İslam düşmanlıklarına cevap vermek amacıyla AGD-MGV’nin çağrısıyla binlerce Müslüman Fatih Camii’nden Saraçhane Meydanı’na yürüdü.



Saraçhane’de düzenlenen eylemde konuşan AGD Genel Başkanı Salih Turhan, ‘Hedeflerinde Kur’an’ımız var, hedeflerinde Fahr-i Kâinat Efendimiz (S.A.V) var. Allah’a yemin olsun ki can veririz ama cananımızı vermeyiz!’ dedi. Saraçhane’de katılımcılara hitap eden AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan şu şekilde konuştu:

“Rasmus Paludan isimli şarlatan her hafta bir başka hadsizliğe imza atmakta, uluslararası arena ise buna sessiz kalmaktadır. Danimarka ve İsveç yetkililerinin izni dahilinde gerçekleştirilen bu şarlatanlıklar İslam düşmanlığının ulaştığı boyutları gözler önüne sermektedir.

Yüce dinimiz İslam asırlardır azgın kâfirlerin saldırısı altındadır. İslâmiyet güneşini söndürmek için ellerinden geleni yapan bu kâfirler hiçbir zaman başarılı olamamıştır ve elbette ki bugün de başarılı olamayacaktır. Ancak İslam düşmanlığının doruklara ulaştığı bir zamanda ortaya koyduğumuz duruş yarın ahirette kurtuluşumuza yahut felaketimize yol açacaktır.

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim saldırı altındayken, Fahr-i Kâinat Efendimiz’e (S.A.V) dil uzatılırken, Filistin’de kardeşlerimiz katledilirken biz normal bir şekilde hayatımızı sürdüremeyiz.

Biz Kur’an-ı Kerim ayetlerini işitip hayatını değiştiren Hz. Ömer’in ahfadıyız! Biz Kur’an-ı Kerim’in hükümleri İstanbul’da hayat bulsun diye yaşına bakmayıp yollara düşen Eyüp Sultan Hazretleri’nin hizmetkarıyız. Biz Kur’an-ı Kerim uğruna cihad eden Sultan Fatih’in evlatlarıyız. Ve biz Kur’an-ı Kerim’in doğrultusunda bir hayat süren, canıyla malıyla cihad eden Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın talebeleriyiz.

Kardeşlerim!

Bir buçuk milyar Müslüman ayağa kalksa ne Paludan ne İsveç ne İsrail ne de Danimarka bir saniye rahat nefes alamaz! İzzeti kuşanınız!

Ey yöneticiler!

Siz bugün İslam’a karşı gerçekleştirilen hadsizlikler karşısında somut adım atmıyorsunuz ya, emin olun ki tarih sizi utançla yazacak.  Emin olun ki Kur’an-ı Kerim yarın ahirette sizden hesap soracak. Allah’tan korkunuz ve bir an önce harekete geçiniz! İsveç’in, Danimarka’nın ve İsrail’in tüm misyonlarını kapı dışı ediniz! Ekonomik ve siyasi hamlelerle tehdit ediniz!”

Türkiye genelinde yapılan basın açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

“Zaman izzetli bir duruş sergileme zamanıdır! Zaman iyiliği emretme ve kötülüğü engelleme zamanıdır!

Bilinmelidir ki; hiçbir gündem İslam'a yapılan saldırıdan daha önemli değildir. Allah şahittir ki; bu iğrenç saldırılar bitene kadar teyakkuz halinde olacağız, meydanlarda bulunacağız ve dünyayı İslam düşmanlarına dar edeceğiz.

Son sözümüz odur ki; Heyhat minez zille, Heyhat minez zille, Heyhat minez zille!

Zillet bizden uzaktır! Zillet bizden uzaktır! Zillet bizden uzaktır!”

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri