Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye dengeleri değiştirecek transfer! Neslihan Yeldan rüzgarı esecek

Kavak Yelleri, Kuzey Güney, İstanbullu Gelin, Sen Çal Kapımı ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlarda oyunculuk performansı sergileyen Neslihan Yeldan, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye katılıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye dengeleri değiştirecek transfer! Neslihan Yeldan rüzgarı esecek
Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye dengeleri değiştirecek transfer! Neslihan Yeldan rüzgarı esecek
GİRİŞ 31.01.2023 13:53 GÜNCELLEME 31.01.2023 13:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Show TV’nin büyük bir beğeniyle seyredilen yapımı Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye taze kan geliyor. Her Perşembe akşamı yayına giren ve heyecanın ardı arkasının kesilmediği Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye efsane bir isim katılıyor.

Yalı Çapkını 20.bölüm fragmanı: ‘’Ben mi yaşlanınca köpeklerin maskarası oldum?’’Yalı Çapkını 20.bölüm fragmanı: ‘’Ben mi yaşlanınca köpeklerin maskarası oldum?’’

Senaristliğini ve proje tasarımını Gani Müjde’nin üstlendiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi ailesinin yeni üyesi Neslihan Yeldan oldu. 21 Temmuzdan beri yayınlanan ve Necati Akpınar’ın yapımcısı olduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki hikayesiyle seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Altan Dönmez’in yönetmenliğinde çekimleri yapılan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle el sıkışan Neslihan Yeldan’ın yeni rolü belli oldu. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden sonra herhangi bir projede görünmeyen Neslihan Yeldan, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de ‘Asuman’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • SERKAN BEKTAŞOĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Transfer var da efsanesi nerede ?
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi iyi başlamıştı. Fakat evlilik dışı ilişkiler ve vıcık vıcık sahneler artınca izlemeyi bıraktım. Aynı kanalda yayınlanan Sipahi isimli dizi çok güzeldi. Alpaslan'la aynı saate koyarak yaşama şansı tanımadılar. Sipahi dizisini Salı günleri devam ettirseler iyi olacaktı. Fakat sonlandırıldı.
    Cevapla
  • Cemaldemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizilerin hepsini seyrederken uykum geliyor onun icin dizi mizi seyretmiyorum zaten hepsi ayni can sikici
    Cevapla
  • KARTAL 1 yıl önce Şikayet Et
    oğlan her kelimesinde okey okey dedikçe ve her türlü ahlaksızlığı normal gösterince bu filmi seyretmeyi ailecek bıraktık,oğlan hem evli hem sevgilisinden vazgeçmiyor,babası desen abisinin karısıyla yatıyor ve bu normalleştirilmeye çalışılıyor,birde sürekli bağrışmalar hakaretler filmin tadını kaçırdı
    Cevapla
  • xyz 1 yıl önce Şikayet Et
    o başka dizi, bu başka :))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı
CHP'li gazeteci Özlem Gürses'ten Saraçhane’de 1 Mayıs oyunculuğu