Ateş Kuşları'na Survivor’dan olay transfer! Nazenin Tokuşoğlu bambaşka soluk getirecek

Gazetecilik kimliğinin yanı sıra köşe yazarı olarak da tanınan, 2013 sezonunda Survivor’da yarışma fırsatı elde eden Nazenin Tokuşoğlu, Ateş Kuşları dizisiyle anlaşmaya vardı.

Ateş Kuşları'na Survivor’dan olay transfer! Nazenin Tokuşoğlu bambaşka soluk getirecek
Ateş Kuşları'na Survivor’dan olay transfer! Nazenin Tokuşoğlu bambaşka soluk getirecek
GİRİŞ 31.01.2023 15:36 GÜNCELLEME 31.01.2023 15:36

İzleyenlere hafızalardan silinmeyecek dakikalar yaşatan Ateş Kuşları dizisinde transferlere bir yenisi daha eklendi. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve hikayesiyle seyirciyi kendine çeken Ateş Kuşlarına sürpriz bir isim katılıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye dengeleri değiştirecek transfer! Neslihan Yeldan rüzgarı esecekGelsin Hayat Bildiği Gibi’ye dengeleri değiştirecek transfer! Neslihan Yeldan rüzgarı esecek

Uzun bir dönem boyunca gazetecilik mesleğini icra eden, beraberinde Survivor programına katılım sağlayan Nazenin Tokuşoğlu Ateş Kuşları’yla sözleşme imzaladı.

Benal Tairi’nin yönetmenliğinde çekimleri yapılan Ateş Kuşları dizisinin kadrosuna adını yazdıran Nazenin Tokuşoğlu’nun yeni rolü belli oldu.

Ateş Kuşları dizisinde senaryo gereği Müge Anlı ile Didem Arslan’ın sunduğu formatta bir program yayınlanacak. Nazenin Tokuşoğlu ise bu programın sunuculuğunu üstlenmeye hazırlanıyor.

Yalı Çapkını 20.bölüm fragmanı: ‘’Ben mi yaşlanınca köpeklerin maskarası oldum?’’Yalı Çapkını 20.bölüm fragmanı: ‘’Ben mi yaşlanınca köpeklerin maskarası oldum?’’

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!