Emekli astsubay tatil için geldiği evinde ölü bulundu

İzmir'de yaşayan emekli astsubay Hasan Hüseyin Korkmaz, tatil için geldiği Denizli'deki evinde ölü olarak bulundu. Korkmaz'ın ölüm nedeni otopsi sonrası ortaya çıkacak

Emekli astsubay tatil için geldiği evinde ölü bulundu
Emekli astsubay tatil için geldiği evinde ölü bulundu
GİRİŞ 01.02.2023 17:02 GÜNCELLEME 01.02.2023 17:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Emekli Astsubay Hasan Hüseyin Korkmaz (48), İzmir'den tatil için geldiği Denizli'deki evinde ölü bulundu.

Olay, Çivril ilçesine bağlı Çarşı Mahallesi'nde meydana geldi. İzmir'de yaşayan Hasan Hüseyin Korkmaz, tatil için Denizli'nin Çivril ilçesine geldi. Aradan geçen süre zarfında Korkmaz'dan haber alamayan eşi, komşularına durumu anlatarak eve bakmalarını istedi.

Eve giden komşular pencereden baktığında emekli astsubayı yerde yatarken gördü. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, çilingir yardımıyla içeri girdiğinde Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Hasan Hüseyin Korkmaz'ın cansız bendeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Korkmaz'ın ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kalp krizi asi kaynaklı
    Cevapla
  • Kürşat 1 yıl önce Şikayet Et
    otopsiyi senmi yaptın hacı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat
Renault'dan yeni SUV! Symbioz resmen tanıtıldı