Barışma teklifini reddeden dini nikahlı eski eşine dehşeti yaşattı

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde dini nikahlı eski eşinin barışma teklifini reddeden kadın dehşeti yaşadı. Sokak ortasında yüzüne aldığı bıçak darbeleriyle yaralanarak kanlar içerisinde kalan kadın hastaneye kaldırıldı.

Barışma teklifini reddeden dini nikahlı eski eşine dehşeti yaşattı
Barışma teklifini reddeden dini nikahlı eski eşine dehşeti yaşattı
GİRİŞ 01.02.2023 17:16 GÜNCELLEME 01.02.2023 17:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Pamukova ilçesi Elperek Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.Ö. (33), dini nikahlı eski eşi G.Ç. (31) ile barışmak istedi.

Dini nikahlı eski eşinin barışma isteğini kabul etmeyen kadın sokak ortasında dehşeti yaşadı. Y.Ö., bıçakla G.Ç.’yi yaraladı. Aldığı bıçak darbeleriyle yüzü kanlar içerisinde kalan kadının yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti.

Yaralı kadın Pamukova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki müdahalesi sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Sokak ortasında eski dini nikahlı eşine dehşeti yaşatan saldırgan ise olaydan bir süre sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu. Konuya ilişkin inceleme sürüyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • ayho 1 yıl önce Şikayet Et
    kısas gerekli ülkede kısas şart olmalı bu kadının aldığı tüm yaraalr karşı tarafada verilmeli üstünede içerde kalacağı gün kadının vicdanına bırakılmalı. hırsızın eli kesilmeli. cocuk tacizcileri idam edilmeli kısasada hayat vardır şeriatte hayat vardır.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kadın seni sildiyse sende onu sileceksin delikanlı adama yakışmaz kadını bıcaklamak veya ısrar etmek.
    Cevapla
  • Mıstafa 1 yıl önce Şikayet Et
    manita yapmanın adı da dini nikahlı oldu. alçaklar yüzünden bütün müslümanlar aşağılanıyor.
    Cevapla
  • Remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    kimsenin haberi yok dini nikah nasıl oluyor? nikah duyurmak demek
    Cevapla
  • deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    derin mevzular bunlar ayakta anlatılmaz, kadına yazık oldu inşallah saldırganın yanında kalmaz.
    Cevapla
  • Halkdan biri 1 yıl önce Şikayet Et
    evlilik dışı yaşam,alkol uyuşturucu ve tabiki Allah korkusu olmayınca insanlara eziyet oluyor böyleleri,sadece hanımına değil toplumada faydası olmayan bireyler yetişiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!