Öldürdükleri kadını bazaya koyup yaktılar!
Ataşehir'de itfaiye ekipleri, yangın ihbarı nedeniyle gittikleri evde baza içerisinde elleri ve ayakları bağlanmış, boğazı kesilmiş kadın cesedi buldu.
GİRİŞ 01.02.2023 22:17
GÜNCELLEME 01.02.2023 22:44
Alınan bilgiye göre, itfaiye ekipleri yangın ihbarı üzerine Mevlana Mahallesi'ndeki bir binaya gitti. Duman çıkan daireye girerek inceleme yapan itfaiye ekipleri, baza içerisinde elleri ile ayakları bağlanmış, boğazı kesilmiş kadın cesedi bulunduğunu tespit etti.
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede, kimliği henüz belirlenemeyen cesedin yabancı uyruklu bir kadına ait olduğu anlaşıldı.
Eve giriş ve çıkış görüntülerini inceleyen polis ekiplerinin isminin "Erkin" olduğunu belirlediği şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Ceset morga kaldırıldı.
KAYNAK: AA, İHA
YORUMLAR 18
-
İdaaaaaaam 2 yıl önce Şikayet Etyeter artık idam gelsin,huzur gelsin,can güvenliği gelsin.Beğen
-
abdullah 2 yıl önce Şikayet Etmeclis çatısı altındaki 650 milletvekili ne iş yapar ki????Beğen
-
fatih 2 yıl önce Şikayet Etadaletin olmağıdı her yerde herşey olur.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Emre Karadavut 2 yıl önce Şikayet EtAcilen idam gelmeli bu canilere müebbet mükafat oluyor. Kısasta bizler için hayat vardır.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Vatandaş 2 yıl önce Şikayet EtİDAM-İDAM -İDAM- Ölenlere yazık ediliyor YETER artık.Beğen Toplam 9 beğeni