Ali Babacan “Avrupa aferin diyecek” dediğini inkâr edip çark etti!

'Aferin Türkiye'ye, şuna bakın' diyecekler" ifadelerini kullanan Ali Babacan, katıldığı bir başka yayında "Avrupa aferin diyecek" sözlerini inkâr ederek "Avrupa bile gıptayla bakacak' ifadesini kullandığını belirtip çark etti.

GİRİŞ 02.02.2023 23:14 GÜNCELLEME 02.02.2023 23:19
Bu Habere 217 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın altılı masanın 'Ortak Politikalar Mutabakat Metni' hakkında Halk TV'nin canlı yayında yaptığı değerlendirme esnasında kullandığı skandal cümleler hâlâ gündemdeki yerini koruyor.

Ali Babacan Avrupa'dan aferini kaptı! Alman dergisi: Gut gemachtAli Babacan Avrupa'dan aferini kaptı! Alman dergisi: Gut gemacht

Son dakika.. Babacan'ın tepki çeken sözleri sonrası Erdoğan'dan sert tepki: Yazıklar olsunSon dakika.. Babacan'ın tepki çeken sözleri sonrası Erdoğan'dan sert tepki: Yazıklar olsun

CHP'den Babacan'a 'Aferin' desteği: Az bile söylemişCHP'den Babacan'a "Aferin" desteği: Az bile söylemiş

Babacan katıldığı programda mutabakat metniyle ilgili konuşurken "Avrupa'dan da bakacaklar, hayranlıkla diyecekler. 'Aferin Türkiye'ye, şuna bakın' diyecek" ifadelerini kullandı.

VİDEO KAYDI OLDUĞU HALDE BABACAN ÇARK ETTİ!

Video kaydı olduğu halde Babacan "Avrupa'dan da bakacaklar, hayranlıkla diyecekler. 'Aferin Türkiye'ye, şuna bakın' diyecekler" sözlerini kabul etmeyerek çark edip yayında şunları söyledi: "O manşete dönelim hemen. Orada ne diyor? Ben orada neyi ifade ediyorum. Diyorum ki: Söylediğimin tamamını üç dakika sabredip verseler kendi yayın organlarında tamam. Ben orada ne diyorum? Bakın diyorum. Biz öyle bir şey yaptık ki diyorum. Bunu Avrupa'da bile başaran çok az. Avrupa bile Türkiye'ye gıpta ile bakacak, gıpta ile. Avrupa bile Türkiye'ye diyecekti: Bizim yapamadığımızı, pek çok Avrupa ülkesinde yapılamayanı Türkiye başardı diyecek. Demokrasiyi savunan Avrupa'da olsun başka yerlerde olsun. Otokrasiye karşı mücadele eden demokrasi isteyen herkes için Türkiye umut kaynağı olacak diyorum. Biz yoksa kimsenin Aferine falan muhtaç değiliz."

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 217
  • Serbülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Söyleyecek hiçbirşey yok Allah ıslah etsin.
    Cevapla
  • Mileri 1 yıl önce Şikayet Et
    Aferin Babacan…
    Cevapla
  • Metin Güner 1 yıl önce Şikayet Et
    Biri daha eklendi...Sizi gidi Çarkçılar sizi... Çarkı Flek masasından Başka ne çıkardı... Şimdiden Türkiyeyi Sirke çevirdiniz... Yerli ve Milli Olmayan Düşünce ve Fikirleri Bu Millete Dayatamazsınız.... Türkiyem , Türkler Hiç Bir zaman Müstemleke Ülkesi Olmamıştır Olmayacaktır...
    Cevapla
  • Aytek 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimin uşağiymış
    Cevapla
  • Kompleks 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de politika yapıyorsan Önce Vicdanından Aferin al, Sonra Milletinden...gerisi boş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı