TRT1 Yürek Çıkmazı hayranlarını şaşırtacak transfer! Selen Öztürk renk katmaya geliyor

TRT1'in iddialı yapımlarından biri olan Yürek Çıkmazı dizisinin kadrosuna bir ismin daha yerleşeceği bilgisi kaydedildi. Etkileyici hikayesiyle izleyenlerden tam not almayı başaran Yürek Çıkmazı'na Selen Öztürk'ün katılacağı öğrenildi.

TRT1 Yürek Çıkmazı hayranlarını şaşırtacak transfer! Selen Öztürk renk katmaya geliyor
TRT1 Yürek Çıkmazı hayranlarını şaşırtacak transfer! Selen Öztürk renk katmaya geliyor
GİRİŞ 09.02.2023 15:00 GÜNCELLEME 09.02.2023 15:00

Yayına girdiği her hafta büyük bir beğeniyle seyredilen Yürek Çıkmazı ailesine 1 üye daha ismini yazdırdı. 1 Kasım'dan beri yayın faaliyetine devam eden ve Atike Hınçlıer'in 'Yürek Çıkmazı' isimi kitabından uyarlanan Yürek Çıkmazı'na Selen Öztürk geliyor.

Alparslan Büyük Selçuklu’ya 2 takviye birden! Atsız Karaduman ve Fikret Urağ’ı getiriyorlarAlparslan Büyük Selçuklu’ya 2 takviye birden! Atsız Karaduman ve Fikret Urağ’ı getiriyorlar

Serdar Gözelekli'nin yönetmenliğinde çekimleri yapılan Gold Film imzalı Yürek Çıkmazı’nda Selen Öztürk'ün üstleneceği rol belli oldu. ‘Kader’ karakteriyle ekran önüne çıkacak olan Selen Öztürk, burada Mesut Akusta’nın oynadığı Yılmaz karakteriyle yolları kesişecek.

Kanal D’nin yüzü bu sefer gülmedi! O Kız dizisi hakkında hüsrana uğratan kararKanal D’nin yüzü bu sefer gülmedi! O Kız dizisi hakkında hüsrana uğratan karar

Selen Öztürk, senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı Yürek Çıkmazı'ndaki hikayesiyle farklı soluk kazandıracak. Öztürk, Muhteşem Yüzyıl, Hatırla Gönül, Payitaht: Abdülhamid, Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi, Atiye gibi yapımlarda oyunculuk deneyimi yaşamıştı.

Gönül Dağı 86.bölüm fragmanı: ‘Bütün olacaklara razıyım, ne yapayım kader böyleymiş’Gönül Dağı 86.bölüm fragmanı: ‘Bütün olacaklara razıyım, ne yapayım kader böyleymiş’

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'de savaş kabinesi krizi! Gantz'tan Netanyahu'ya tehdit
Eski Mossad Başkan yardımcısından itiraf: Savaşı kaybettik İsrail ekonomisi çöküyor