Kurtulmuş'tan Başkan Erdoğan'a saldıran The Guardian'a: Korkmaya devam edin diyoruz

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Başkan Erdoğan'a düşmanca ifadeler kullanan İngiliz The Guardian'a karşı, "Bu menfur ve küstah dili sahibine iade ediyor ve yükselen Türkiye’den korkmaya devam edin diyoruz" sözlerini kaydetti.

Kurtulmuş'tan Başkan Erdoğan'a saldıran The Guardian'a: Korkmaya devam edin diyoruz
Kurtulmuş'tan Başkan Erdoğan'a saldıran The Guardian'a: Korkmaya devam edin diyoruz
GİRİŞ 05.02.2023 18:50 GÜNCELLEME 05.02.2023 18:58
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Tarihi 2023 seçimlerine kısa bir süre kala Atlantik cephesi alenen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a saldırmaya başladı. Batı, ilk olarak Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'e yönelik menfur saldırılarda bulundu. Ardından ABD ve Avrupa'nın önde gelen dergileri ve gazeteleri, Türkiye'nin güçlü liderini küstahça hedef aldı.

Uluslararası kamuoyunda geniş okur kitlesine sahip İngiltere merkezli The Guardian, düşmanlığında ötesinde kirli bir dille Başkan Erdoğan'ı hedefe koydu.

BU NASIL BAŞLIK!

"Türkiye'nin iki yüzlü 'padişahı' batının dostu değil" başlıklı yazıda Erdoğan' yönelik çarpık, sahte ve küstahça sözler sarf edildi.

AK PARTİ'Lİ KURTULMUŞ, İNGİLİZ YAYIN ORGANINI TELİN ETTİ

The Guardian'ın büyük tepki uyandıran makalesine AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş çok sert bir şekilde karşılık verdi.

Kurtulmuş'un Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

"ANTİDEMOKRATİK İFADE VE ÇAĞRILAR ASLA KABUL EDİLEMEZ"

"The Economist, Stern, Bloomberg, Foreign Policy'nin ardından The Guardian'da Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan hakkındaki antidemokratik ifade ve çağrılar asla kabul edilemez. Şiddetle kınıyor, reddediyoruz.

"HER GEÇEN GÜN DOZU ARTAN İKİYÜZLÜ YAKLAŞIMLARI TÜRKİYE'NİN DOĞRU YOLDA OLDUĞUNUN AÇIK BİR GÖSTERGESİDİR"

Avrupa'nın ve Batı'nın her yanını saran İslam düşmanlığına, Türkiye karşıtlığına ses çıkarmayanların terör örgütlerinin diliyle ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza saldırmaları, her geçen gün dozu artan bu ikiyüzlü yaklaşımları Türkiye'nin doğru yolda olduğunun açık bir göstergesidir.

Çaresiz kaldılar tehdit ediyorlar! Skandal Erdoğan çağrısı: Artık cezasız kalamazÇaresiz kaldılar tehdit ediyorlar! Skandal Erdoğan çağrısı: Artık cezasız kalamaz

"AHLAKSIZ VE TETİKÇİ BİR MUHABİRİN HEZEYANLARIDIR"

The Guardian'da ülkemiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkında yayınlanan yazı; gazetecilik ve diplomasi ilkelerini çiğneyen, nefret esaslı, ahlaksız bir tetikçi 'muhabir'in hezeyanlarıdır. 

"YÜKSELEN TÜRKİYE'DEN KORKMAYA DEVAM EDİN DİYORUZ"

Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında Türkiye Cumhuriyeti'ne, demokrasisine ve halkına yönelik bu menfur ve küstah dili sahibine iade ediyor ve yükselen Türkiye’den korkmaya devam edin diyoruz..."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar tir tir titriyor :)))
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    reise dünya kaşıysa demekki biz dogru yoldayız demektir..reisle devam..
    Cevapla
  • sisci 1 yıl önce Şikayet Et
    the guardian seninle dost olan senin gibi olur, biz ancak ,hakyolun dostuyuz. REis inadına Eroğan.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    "Topunuz geliiiiin"iblis ve çıcukları HODRİ MEYDAN , hevesinizi kursağınıza tıkayacağız. İnşallah.
    Cevapla
  • Kurtuluş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tr haberler bizim uyuyanlarımızı uyandırır belki düşünmesini becerirse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi