Deprem sonrası İskenderun limanında yangın

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğündeki deprem, Hatay ve İskenderun ilçesindeki limanları da vurdu. Deprem sonrası İskenderun limanında yangın çıktı.

GİRİŞ 06.02.2023 17:48 GÜNCELLEME 06.02.2023 18:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Deprem nedeniyle Hatay merkez ve ilçelerinde çok sayıda bina yıkılırken, birçoğu da hasar gördü. Deprem kentteki limanları da vurdu.

Saat 17.00 sıralarında İskenderun Limanı'ndaki depodaki konteynerlerden biri henüz bilinmeyen bir nedenle devrilerek alev aldı.  Dumanların fark edilmesi üzerine çıkan yangına liman ve belediye itfaiye ekipleri müdahale etti.  Alevler gökyüzüne yükseldi, kısa süre panik yaşandı. Ekiplerin yangını söndürme çalışması sürüyor.  

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, limanın denize yakın bölümünde betonların çatladığı ve kullanılamaz hale geldiği görülürken, konteynerlerin de zarar gördüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya RABB'i SEN bizlere acı ve yardım eyle. Amin.
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun Allah ölenlere rahmet etsin yakınlarına sabır versin yaralılara acil şifalar versin.rabbim bir daha yaşatmasın amin
    Cevapla
  • Emrew 1 yıl önce Şikayet Et
    7.7 olarak güncellendi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Malulen emeklilik için bunları yaşayanlar dikkat! 10 yıl erken emekli olabilirsiniz...
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular