Deprem sonrası AFAD'dan tsunami açıklaması

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremin ardından AFAD'dan tsunami iddiaları hakkında açıklama yapıldı.

GİRİŞ 06.02.2023 14:52 GÜNCELLEME 06.02.2023 15:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

10 ilimizde büyük yıkımlara neden olan tarihin en büyük depremlerini yaşarken tsunami konusunda da açıklama yapıldı.

TSUNAMİ TEHLİKESİ VAR MI?

AFAD'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bugün Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerden sonra şu an itibarıyla Doğu Akdeniz'de kıyılarımızı etkileyecek herhangi bir tsunami tehlikesi bulunmamaktadır.

Son dakika: Kahramanmaraş'ta 7.6 şiddetinde bir deprem daha! Canlı yayında binalar yıkıldıSon dakika: Kahramanmaraş'ta 7.6 şiddetinde bir deprem daha! Canlı yayında binalar yıkıldı

Okullar 2 hafta tatil edildi! Okulların 10 gün kapandığı illerin listesi...Okullar 2 hafta tatil edildi! Okulların 10 gün kapandığı illerin listesi...

Son dakika... Deprem yeraltı sularını etkiledi. Vatandaşlara önemli uyarı!Son dakika... Deprem yeraltı sularını etkiledi. Vatandaşlara önemli uyarı!

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Erol Yenigün 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehir giriş ve çıkışlarindaki ana yolların kenarlarına gökdelenler yaptirilmasin depremle bunlar yıkıldığı zaman yollara yıkılan gökdelenler den dolayı yollar kapanır. ÖRNEK ESKİSEHİRDEN ANKARA GİRİŞİ SADECE TEK ÖRNEĞİDİR. Ayağımıza kurşun sikmayalim.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHİM Ümmeti muhammediKORU
    Cevapla
  • 4abdullah4 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabb'im beterinden korusun inşallah..... Yaralılar a acil şifa versin inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!