Son dakika haberi: Malatya'da 5.3 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 18.33'te 7 kilometre derinlikte 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GİRİŞ 06.02.2023 18:52 GÜNCELLEME 07.02.2023 02:18
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 18.33'te 7 kilometre derinlikte 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bu sabah Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremin ardından bin 541 kişi hayatını kaybetti, 9 bin 733 kişi de yaralandı.

Peş peşe 7.7 ve 7.6'lık şiddetli deprem: AFAD ölü sayısını açıkladı!Peş peşe 7.7 ve 7.6'lık şiddetli deprem: AFAD ölü sayısını açıkladı!

AFAD'dan uyarı: Dedikodulara itibar etmeyinAFAD'dan uyarı: Dedikodulara itibar etmeyin

Deprem sonrası pes dedirten kira ve battaniye fırsatçılığı: Yüzde 150 zam yaptılarDeprem sonrası pes dedirten kira ve battaniye fırsatçılığı: Yüzde 150 zam yaptılar

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahramanmaraş da 10 dakika bir artçı oluyor
    Cevapla
  • M 44 . 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisim biz sana inanıyor güveniyoruz MUHALEFET İLE İŞBİRLİKÇİ OLMA ARASINDAKİ FARKI BILIRSIN REİSİM HEM HER TURLÜ NİMETTEN FAYDALANIP HEMDE HİÇ BİR ŞEY YAPILMAMIŞ GİBİ DAVRANAN VE HA BIRE DEDIKODU YSPAN NANKÖRLERIDE BILIRSIN SATILMIŞ RUHLAR DEVŞİRİLMİŞ BEYİNLERİN KENDINI ADAM SANDIGI BU DEVIRDE HER SEY COK ZOR SEN VE YOL ARKADASLARIN ALLAHA EMANET OLUN
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu olağanüstü durumlarda bile siyaset yapıyorsun. Allah tan kork.
    Cevapla
  • Xxxx 1 yıl önce Şikayet Et
    Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir.hepimiz bu vatanın evladı yüz.her deprem zede kardesimizdir.ALLAH CC.tum ülkemizden rahmetini esirgemeyin.her müslüman türk vatandaşına maddi ve manevi destek olması vatan borcudur.namus borcudur.sadece vatsap durumda instegramda paylaşmak la vatan borç ödenmez.hepimiz millet olarak 3-5 de olsa elimizden ne geliyorsa yardımda bulunalim
    Cevapla
  • Aligato 1 yıl önce Şikayet Et
    Zalim ev sahipleri ve yaptıklarımız yüzünden masum ihtiyar çocuklar mağdur Allah beterinden korusun
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Milyonluk evler, lüks yaşam hayali. İnsan çok aciz gerçekten. Herkesin gözünü para hırsının bürüdüğü bu dönemde umarım fırsatçı ve kendini bilmezlerin aklı bir nebze başına gelir. Kaybettiğimiz kardeşlerimiz için çok üzgünüm. Allah tan rahmet diliyorum. Göçük altındaki kardeşlerimizin de sağ salim kurtulmaları için dua ediyorum.
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Aligato sen ne yazdığını okumuyorum galiba. Bu gün bile kin ve düşmanlığı kaşıyorsun. Kin ve düşmanlıklar Allah ın rahmetini çekmez. Allah milletimize rahmet şevkat fazl lütuf ve keremi ile muamele etsin. Ölenlere rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Oktay 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim zalim ev sahipleri ne demek.firsatcilar de.tas taş üstünde kalmamis.ev sahibi kalmamis
    Cevapla
  • Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Afet bölgesindeki vatandaşlarimiza seslenmek istiyorum. 1999 depremi ve yakın zamanda olan büyük İzmir depremini yaşadım. O depremlerden sonrada aylarca artçı sarsıntılar devam eder dediler,bunun gibi birçok negatif yorumlar yapıldı, pisikolojik olarak bizleri çok zorladılar. Şunu iyi bilinki bu deprem sonrası nelerin yaşanacağı konusunda yapılan açıklamalar tahmin ve yorumlardan ibarettir. Şimdi sadece sabırla metanetle ailenize destek oluma zamanı. Hepinize sabırlar diliyorum, acınızı paylaşıyoruz... Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak biriz, beraberiz,devletimizin mahiyetinde her türlü yardımı yapacağız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar