Elbistan ilçesine Samsun Valisi görevlendirildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), deprem bölgesinde koordinasyona destek sağlamak üzere, Samsun Valisi Zülkif Dağlı Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine görevlendirildi.

Elbistan ilçesine Samsun Valisi görevlendirildi
Elbistan ilçesine Samsun Valisi görevlendirildi
GİRİŞ 06.02.2023 22:31 GÜNCELLEME 06.02.2023 22:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Vali Zülkif Dağlı, kentten ayrılmadan önce, Afet Acil Durum Yönetim Merkezinde 7/24 esasına göre görev yapan TAMP Samsun İl Koordinasyon Kurulunu ziyaret ederek, yürütülen çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

DAĞLI'DAN AÇIKLAMA

5 bin 760 katlanır yatak ve 720 çadırın 27 tır ile Kahramanmaraş’a sevk edilmek üzere yola çıktığını bildiren Dağlı, "Vatandaşlarımız tarafından iletilen yardımları da valilik koordinasyonunda deprem bölgesine ulaştırılacağız. Arama-kurtarma faaliyetlerine katılanlar başta olmak üzere afet yaralarının sarılması için gayret gösteren herkese kolaylıklar dilerim." sözlerini kaydetti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet gayet iyi işliypr ve güçlü. İl valisi, İlçeden sorumlu tayin ediliyor. Bu devletin iyi işleyişini gösteriyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Afşin de acil yardıma ihtiyaç var çadır ve battaniye şuan kar yağıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den önemli açıklamalar
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!