Samsun'da deprem söylentisi! Valilikten açıklama!

Samsun Valiliği, sosyal medyada dolaşan ''Samsun'da bir saat içerisinde 6,3 şiddetinde deprem olacak'' şeklindeki ses kaydına yönelik açıklama yaptı

Samsun'da deprem söylentisi! Valilikten açıklama!
Samsun'da deprem söylentisi! Valilikten açıklama!
GİRİŞ 07.02.2023 15:57 GÜNCELLEME 07.02.2023 15:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada “Samsun’da bir saat içerisinde 6,3 şiddetinde deprem olacak” şeklindeki ses kaydı kısa sürede yayıldı.

Samsun Valiliği, sosyal medya hesaplarından ses kaydına yönelik açıklama yaptı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Saat 13.24’te Elbistan merkezli meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremden ilimiz de etkilenmiş olup, şu ana kadar bildirilen herhangi bir olumsuzluk bulunmamakla birlikte tüm ekiplerimiz tarama çalışmalarını sürdürmektedir ve ilimiz genelinde eğitim-öğretime bugün öğleden sonra ara verilmiştir.

Vatandaşlarımızın, Samsun’da 1 saat içerisinde deprem beklendiği şeklinde yayılan art niyetli haber gibi sosyal medya başta olmak üzere çeşitli mecralarda kasıtlı ya da kasıtsız olarak paylaşılan asılsız bilgilere itibar etmemeleri ve doğru bilgi için resmi kaynakları takip etmeleri büyük önem arz etmektedir.”

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • izmirli 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın yöneticiler, sayın savcılar, sayın valiler.. ülkece milletçe yüreğimiz yanarken lütfen bu tür haberleri yapanları yakalayın ve mümkünse vatandaşlıktan çıkarıp avustralyaya filan gönderin. yeter ama bıktık bu yaratıkların yaydıkları haberlerden.. ha birde askerlerimize iftira atan nasuh mahruki'yi de yakalayıp vatandaşlıktan çıkarın.. yunanistana yani ana vatanına gönderin onu...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Başkent Kulisi'nde
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi