Bahçeli'den depremzedelere maddi ve manevi yardım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, depremzedeler için yapacağı yardımı açıkladı.

GİRİŞ 07.02.2023 16:32 GÜNCELLEME 07.02.2023 18:47
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa'da yüzlerce bina yıkıldı. Depremlerde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli de depremden etkilenenler için bir açıklamada buludu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

"OHAL KARARINI DESTEKLİYORUZ"

Türkiyemiz büyük bir felakete maruz kalmıştır. Üzüntümüz tarifsizdir. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinin merkez üssü olduğu şiddetli depremler vahim bir yıkıma neden olmakla birlikte yüreğimizi dağlamış milletimizi derinden sarsmıştır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamasına binaen; Anayasa’nın 119. maddesi uyarınca on ilimizi kapsamak suretiyle üç ay süreyle OHAL ilan edilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi bu isabetli OHAL kararını kararlılıkla desteklemektedir.

1 MİLYON LİRALIK YARDIM

Ayrıca şahsım adına depremle mücadele kapsamında AFAD’a 1 milyon liralık yardım yaptığımı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın da kan bağışı başta olmak üzere her konuda destek ve yardımını sahada göstereceğini bu vesileyle açıklıyorum.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, halen tedavi altında bulunan vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, vatanımız sağ olsun, milletimiz sağ olsun.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Timur 1 yıl önce Şikayet Et
    "İş" yapanla "boş" yapan arasındaki fark bu işte. Türkmen beyi iş yapar, diğerleri de boş yapıyor. Allah kabul etsin ve razı olsun koca kurt.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden Razı olsun uzun ömürler sağlık ve sıhhat versin sayın Bahçeli
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC.korusun düşünmek bile istemiyorum.Bu depremde KA MAL iktidarda olsaydı daha henüz AFETTEN HABERİMİZ OLMAZDI.Gerisini siz düşünün 1999 depreminde devrin SOLCU GOMONOS HUKÜMETİ vardı DEPREM oluşunu kaç saat sonra öğrendik.AFET ZEDELERE DEVLETİN ULAŞMASI 3-4 gün sürdü.Deprem yardım paralarının DEPREM ZEDELERE değil memur maaşlarını ödemede kullandılar.Yüce Yaradan Yüzümüze baktı bize EMİR ÜL ÜMERA,HADİM ÜL HARAMAYNİM,LİDERİM,BAŞ KOMUTANIM sayın Recep Tayyip ERDOĞAN I gönderdi.Yolu açık bahtı APAK,sağlık ve mutluluğu heeeee ama hep sürekli olsun.ALLAH ona DÜŞMANLARI STERN dergisini KAHRU PERİŞAN ETSİN.DURMAK DURDURULMAK YOK UÇARAK TA DEĞİL IŞIK HIZI YOLA DEVAM değerli ULU HAKANIM,
    Cevapla
  • Reisçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma aapan konuşma zaman siyaset zamanı değil
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    adamsın
    Cevapla
  • Yg58 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun darısı öbür beylere görelim haydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler