Kuruluş Osman'a dair flaş karar! Binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirdiği deprem sonrası...

Çeşitli kurum ve kişiler tarafından yardım seferberliğinin başlatıldığı büyük depremin ardından Kuruluş Osman’ın yayına girip girmeyeceği merak konusu oldu. ATV’nin haftalık yayın akışı listesinden alınan bilgiler ışığında Kuruluş Osman dizisinin bu hafta ATV ekranında yer almayacağı öğrenildi.

Kuruluş Osman'a dair flaş karar! Binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirdiği deprem sonrası...
Kuruluş Osman'a dair flaş karar! Binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirdiği deprem sonrası...
GİRİŞ 16.02.2023 12:01 GÜNCELLEME 16.02.2023 12:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ATV’de her Çarşamba akşamı seyircisiyle buluşan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünün bu hafta başlayıp başlamayacağı yoğun olarak araştırılmaya başlandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam niçin yayına girmeyecek? Büyük depremin ardından radikal karar!Ben Bu Cihana Sığmazam niçin yayına girmeyecek? Büyük depremin ardından radikal karar!

Senaristliğini ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı Kuruluş Osman’ın 116.bölümünün 8 Şubat tarihinde yayına girmesi bekleniyordu. Fakat tüm Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından Kuruluş Osman’ın yayın tarihinde değişikliğe gidildi ve bu hafta ekranlara ara vereceğinin bilgisine ulaşıldı.

80278 yaralının ve 31683 an kaybının olduğu acı deprem sonrası Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü ertelendi. Ahmet Yılmaz'ın yönetmenliğinde çekimleri yapılan ve 20 Kasım 2019'dan beri ekranlarda varlık gösteren Kuruluş Osman dizisi izleyenlerden bir süreliğine ayrı kalacak.

Alparslan Büyük Selçuklu neden başlamayacak? Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası...Alparslan Büyük Selçuklu neden başlamayacak? Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • zonguldaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    evet entrika belki abartılıyor ancak haklı yerleride var. o dönem herşey güllük gülistanlık değildi.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu vesileyle hiç yayınlamasalar daha iyi olur
    Cevapla
  • Cemal 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç yayınlamasalarda farketmez. yalan dolan iftira entrika dolu bir diziye dönüştürdüler . ne osmanlıyla nede büyük türk halkıyla zerre kadar bir benzerliği olmayan para kazanmaya dayalı sıradan bir dizi
    Cevapla
  • Nizam 1 yıl önce Şikayet Et
    Cemal bırak kızma diziye,çekimi de yapılsın tv lerde oynatılsın böyle tarihi filmler dünyada ses getiriyor Vatanımız için büyük bir avantaj.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!