Son Dakika: Kahramanmaraş'ta 11. gün mucizesi: 248 saat sonra sağ olarak çıkarıldı!

Son dakika haberi... Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin 11. gününde 248. saatte 17 yaşındaki Aleyna Ölmez enkaz altından sağ olarak çıkarıldı.

GİRİŞ 16.02.2023 12:58 GÜNCELLEME 16.02.2023 13:48
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Kahramanmaraş merkezli depremlerde resmi verilere göre can kaybı sayısı 36 bin 187'ye yükseldi. 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden 11 gün sonra enkaz altından mucize haberleri gelmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin 11. gününde 248. saatte 17 yaşındaki Aleyna Ölmez enkaz altından sağ olarak çıkarıldı.

Ümitlerin tükendiği anda, ekipler iş makinesi ile çalışma yaptıkları esnada maden işçileri, AFAD ve Sakarya Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri Atabey Apartmanı’nda bir ses duydular.

'DOMUZ DAMI' YÖNTEMİYLE ULAŞILDI

JAK ekiplerinin de katıldığı arama çalışması sonrası 17 yaşındaki Aleyna Ölmez’e sağ olarak ulaşıldı. Madencilerin 'Domuz damı' yöntemiyle ulaştıkları Aleyna Ölmez, UMKE ekipleri tarafından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Yakınları ve kurtarma çalışmasına katılan ekipler büyük sevinç yaşarken, binadan yeni güzel haber verebilmek için ekipler çalışmalarına devam ettiler.

GENÇ KIZ İLE KONUŞTULAR VE DURUMU İYİ!

Kurtarma ekibindekiler Aleyna Ölmez’in yakınlarına verdikleri bilgide, genç kız ile konuştuklarını, durumunun iyi olduğunu kaydettiler.

Adalet Bakanlığı'ndan AİHM'e deprem sonrası çağrıAdalet Bakanlığı'ndan AİHM'e deprem sonrası çağrı

Avustralyalı gazeteci: Dünyanın hiç bir yerinde böyle misafirperver insanlar görmedimAvustralyalı gazeteci: Dünyanın hiç bir yerinde böyle misafirperver insanlar görmedim

Deprem bölgesinde enfeksiyon riskine dikkat! Prof. Dr. Faruk Aydın açıkladıDeprem bölgesinde enfeksiyon riskine dikkat! Prof. Dr. Faruk Aydın açıkladı

MEB geçici görevlendirme başvurusu nasıl yapılır? MEBBİS OHAL deprem bölgesi için başvuruMEB geçici görevlendirme başvurusu nasıl yapılır? MEBBİS OHAL deprem bölgesi için başvuru

Deprem mağdurlarına yapılan kıyafet desteğinin kapsamı hakkındaki detayları açıkladıDeprem mağdurlarına yapılan kıyafet desteğinin kapsamı hakkındaki detayları açıkladı

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 83
  • Mustafa Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşayan biri olarak 99 depremiyle karşılaştırıyorum da. Bu devlet hakikaten çok büyük bir sınav verdi.
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Soyadı gibi ölmez miş.. Maşallah maneviyatta da ölmesin inşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • berk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bahtını açık etsin. Devlete millete hayırlı imanlı çoçuklar yetiştirsin inşallah.
    Cevapla
  • bahattin 1 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • Allahu Ekber 1 yıl önce Şikayet Et
    canlı tespıtını durduranlar utansın
    Cevapla
  • aga 1 yıl önce Şikayet Et
    utanmazlar utanmadıkça kimseye utanmak haram değil. Devletim 1 kişi yi daha hayata döndürdü. asgari ücret 8.5 depremzedelere 10 bin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi