TBMM Başkanı Mustafa Şentop depremzedeler için 5 maaşını bağışladı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, geçen hafta deprem bölgesi için bağışladığı 3 maaşına ek olarak, "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına da iki maaşını bağışladığını açıkladı.

GİRİŞ 16.02.2023 11:18 GÜNCELLEME 16.02.2023 11:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şentop, Türkiye, KKTC ve Azerbaycan'dan ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla yapılan "Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını"na telefonla bağlandı.

Deprem bölgesinde olduğunu ve yayına Şanlıurfa'dan bağlandığını kaydeden Şentop, yarın da depremden etkilenen bölgelerde çalışmalarına devam edeceğini aktardı..

Başsağlığı temennisini ileten Şentop, "Devlet ve millet olarak tek yürek oldukça üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey yok. Geçen hafta 3 maaş bağışlamıştım. Bu kampanya kapsamında iki maaşımı daha bağışlıyorum." dedi.

TBMM Başkanı Şentop, tek yürek olunarak bu zor dönemin aşılacağını vurguladı.

TBMM'nin sosyal medya hesabından bağışla ilgili "TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak amacıyla yapılan #TürkiyeTekYürek yardım kampanyası ortak yayınına telefon bağlantısıyla katılarak, daha önce bağışladığı 3 maaşına ek olarak, 2 maaşını da bu kampanyaya bağışladığını açıkladı." ifadeleri yer aldı.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • nerede 1 yıl önce Şikayet Et
    tusiad ve tabipler birligi
    Cevapla
  • hacı musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun Başkanım.
    Cevapla
  • Ömer SİVAS 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan ALLAH rızası için iş yapacaksanız partilerin hazineden aldığı yardım kaldırın yeter
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...