RTÜK Başkanı Şahin'den Fatih Altaylı'ya sert tepki: Her zamanki gibi manipülasyon peşinde

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Fatih Altaylı'nın sözlerine, "Her zamanki gibi manipülasyon peşinde" diyerek sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 09.02.2023 01:10 GÜNCELLEME 09.02.2023 11:00
Bu Habere 362 Yorum Yapılmış

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, yardım kampanyası iddialarına ilişkin, "Yardım kampanyalarını engellememiz söz konusu olamaz, bilakis yardım kampanyalarının tamamını desteklemişizdir. Desteklemeye de devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

'HER ZAMANKİ GİBİ MANİPÜLASYON PEŞİNDE'

Şahin, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın düzenlemeyi planladıkları yardım programının RTÜK tarafından engellendiği iddiasına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Fatih Altaylı her zamanki gibi sorumlu davranmayıp araştırmadan manipülasyon peşinde. Duyarlı yayıncılarımız tarafından ayrı ayrı yardım kampanyası yapılması yerine daha güçlü bir destek için ortak hareket edilerek birlikte kampanya yapma kararı alındı. Biz de RTÜK olarak bunu destekledik. Kampanya detayları önümüzdeki günlerde duyurulacaktır. Yardım kampanyalarını engellememiz söz konusu olamaz, bilakis yardım kampanyalarının tamamını desteklemişizdir. Desteklemeye de devam edeceğiz. Fatih Altaylı'nın açıklaması düpedüz yalan ve iftiradan ibarettir."

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 362
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Murat Bardakçı yı kızılay sözleri için şiddetle kınıyorum butür kişileri tv ekranlarında görmek istemiyorum,bizde bunları adam sanmıştık
    Cevapla
  • Deprem. 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih .sende bu memleketin imkanlarından fazlası ile yararlaniyorsun ama çoook nankörsün yazıklar olsun. Ne devlete ne millete hiç bir faiden yok lanet olsun...
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam da şimdiki gibi tam chp genel başkan olcak yapıda heee
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Burdan ihbar ediyorum bunlar her hafta sonu Galatasaray lisesi okul arkadaşlarıyla buluşup piyaz masasında eğlenceler yaparlar içlerinde cok CHP Li vardır ve bu eğlence masasının ücretini Galatasaray kulübü ödüyor .bunların yüzünden iyi bir Galatasaray taraftarı olarak Galatasaray maclarını izlemez oldum .ve lütfen maclara gitmeyin gittiğiniz maçlardaki parayla yiyorlar içiyorlar
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terbiyesizlik yapmada... NE bağışlıyacan açıkla... Vıdı Vıdı boş adam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı