Bakan Özer: Ahmet Eren'in umudu, hepimizin umudu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli depremlerin 71'inci saatinde enkazdan kurtarılan ve "Benim yarın okulum var." diyen Ahmet Eren'e ilişkin paylaşım yaptı.

GİRİŞ 09.02.2023 15:55 GÜNCELLEME 09.02.2023 16:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan Özer, depremzede öğrenci Ahmet Eren'in kurtarılmasının hemen ardından ambulansa bindirilirken "Benim yarın okulum var." dediği anlara ilişkin videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Bakan Özer paylaşımında, "Felaketin 71. saatindeki mucizelerimizden biri olan ve 'Benim yarın okulum var.' diyen yavrumuz Ahmet Eren ve daha nice evlatlarımızla okullarımızda en yakın zamanda yeniden buluşacağız. Ahmet Eren'in umudu, hepimizin umudu..." ifadelerine yer verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence depremden kurtarılan bütün çocuk ve bebeklere özel bir kanun çıkarılsın, özel bir ilgi gösterilsin. Onlar bizim geleceğimiz, umudumuz ,özel insanlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!