Uğur Işılak deprem bölgesinden bildirdi! " Durum, ekranlarda gördüğümüzden çok daha vahim"

Ünlü ses sanatçısı Uğur Işılak, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremin ardından deprem bölgesine yardıma gitti. Deprem bölgesindeki son durumu paylaşan Işılak, durumun ekranda görüldüğünden çok daha vahim olduğunu söyledi.

Uğur Işılak deprem bölgesinden bildirdi! " Durum, ekranlarda gördüğümüzden çok daha vahim"
Uğur Işılak deprem bölgesinden bildirdi! " Durum, ekranlarda gördüğümüzden çok daha vahim"
GİRİŞ 09.02.2023 23:48 GÜNCELLEME 09.02.2023 23:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

14 bin 351 kişinin hayatına mal olan ve can kayıplarının gittikçe arttığı korkunç depremde birçok vatandaş ve ünlü sosyal medya hesabı üzerinden gerek yardım gerekse durum bildirimi adına paylaşımlarda bulunarak bu zorlu süreçte destek olmaya çalışıyorlar.

Bu süreçte destek veren isimlerden biri de ünlü ses sanatçısı Uğur Işılak oldu. Işılak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla deprem bölgesinden son durum hakkında bilgilendirmede bulundu.

"DURUM ÇOK DAHA VAHİM"

Deprem bölgesinden son durum hakkında bilgi veren Işılak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"2 gündür deprem bölgesindeyim. Durum, ekranlarda gördüğümüzden çok daha vahim maalesef. Tarifsiz bir acı yaşanıyor burada. Ne söylesek eksik, ne yapsak yetersiz. Ülkemizin her yerinden yardım için koşan binlerce gönüllü insana şahit olmak, şu anda bölgedeki tek tesellimiz. On binlerce insanın acısını şov malzemesi olarak kullanıp kahramanlık peşinde koşanlara itibar etmek yerine devletin resmi kurumlarıyla irtibat halinde olmanızı tavsiye ederim ayrıca. Son olarak şunu ifade etmeliyim ki, deprem Allah’ın takdiri ama çöken binalar; malzeme hırsızlarının, işini adam gibi yapmayan yapı denetçilerinin ve bu usûlsüzlükleri doğuran sistemin sonucudur. Allah hayatını kaybedenlere rahmet, hayatta kalanlara sabır, metanet, güç ihsan eylesin."

"BİNLERCE İNSANIN ÖLÜMÜ ÜZERİNDEN ŞOV VE SİYASET YAPANLARA LANET OLSUN"

Gazeteci Fatih Altaylı'nın canlı yayında devletin kurumlarını hedef alarak gerçek dışı yaptığı açıklamalarına karşın Uğur Işılak'tan sert tepki geldi. İki gündür deprem bölgesinde olduğunu belirten Işılak, devletin bütün kurumlarının görev başında olduğunu söyledi.

Işılak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

"2 gündür deprem bölgesindeyim, acı ve tahribat düşündüğümüzün çok ötesinde maalesef. Hamdolsun ki, devlet bütün kurumlarıyla ve milletimiz hayırseverliğiyle görev başında. Devletten rol çalmaya kalkıp binlerce insanın ölümü üzerinden şov ve siyaset yapanlara lanet olsun."

KAYNAK: YASEMİN
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Cihan Alkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala utanmadan depremde devlet yok diyenlere Allah akıl fikir hidayet versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler