BBP lideri Destici, cuma namazı sonrası yıkılan binanın enkazında çalışmaları inceledi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Osmaniye’de cuma namazında artçı sarsıntı nedeniyle yıkılan binanın enkazında incelemelerde bulundu.

BBP lideri Destici, cuma namazı sonrası  yıkılan binanın enkazında çalışmaları inceledi
BBP lideri Destici, cuma namazı sonrası yıkılan binanın enkazında çalışmaları inceledi
GİRİŞ 10.02.2023 15:52 GÜNCELLEME 10.02.2023 18:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğündeki depremde Osmaniye'de hasar gören 3 katlı bina öğle saatlerinde artçı sarsıntı ile yıkıldı.

DESTİCİ BİNANIN ENKAZINDA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Rızaiye Mahallesi Nahir yolu üzerinde bulunan binanın enkazında ekipler çalışma yürütürken, Osmaniye'de bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de enkaz bölgesine geldi. Destici, çalışmalarla ilgili arama kurtarma yetkililerinden bilgi aldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Türk İslam 1 yıl önce Şikayet Et
    sadece boy göstermek için orada. istismarsa istismar bunun oradaki varlığı. ittifak içindeki sinsi muhalefet. bu ittifaka sırf böule mahluklar için bile selam verilmez. ittifak böylelerini içinden temizlemeli
    Cevapla
  • Ev Sahibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanuna kimler el kaldırmış acaba? BBP nin milletvekli sayısı ile kanun geçmez diye biliyorum.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi incelemiş mi enkazı. Hani imar barışı, getirin kaçak yaptığınız evlerinize de yapı kayıt belgesi verelim aboneliklerinizi açtırın diye reklamını verdikleri kanuna el kaldırırkenki halleri aklına gelmiş mi? O zaman da duygulanıp ağlamış mı?
    Cevapla
  • deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    teklifini verdiği ve mecliste bekleyen imar affı yasasından pişmalık duyuyordur inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...
Ankara’da sokak köpeklerinden 15 yaşındaki kız çocuğuna saldırı