Diyanet İşleri Başkanı Erbaş açıkladı! Hac kurası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 15 Şubat'ta yapılması planlanan hac kurasının deprem dolayısıyla ertelendiğini bildirdi.

GİRİŞ 11.02.2023 00:44 GÜNCELLEME 11.02.2023 09:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremler nedeniyle 15 Şubat 2023'te yapılması planlanan 2023 yılı hac kurasının ertelendiğini belirtti. Erbaş, "Hac kurası, Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde meydana gelen deprem nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir." ifadesini kullandı.

Paylaşımında millete başsağlığı dileyen Erbaş, "Yüce Rabbimiz ülkemizi, milletimizi, İslam alemini ve bütün insanlığı her türlü afetten muhafaza buyursun." ifadesine yer verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Nihat Hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu zor zamanda sünnet olan umreleri farz olan haccı bu yıl erteleyin Allah aşkına
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne biliyon yardım yapmadıklarını sanane.Sen yaptınmı.Sadakanı verdinmi.Sağ el ile sol elin hikayesini biliyonmu cahil.En iyi yaptığınız şey haca gideceklerin hac parasına gözünüzü dikmek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bazen birleri çıkıp o parayı depremzedelere versin daha sevap diyor hac ibadet başkadır, infak ibadeti başkadır biz kimseyi bilemeyz mal varlığını belki iksini de yapar infak malından mülkünden fakre fukaraya dağtmaktır, hac ise Allah'a ve peygamberlere misafir olmaktır szn anlayacağınız dilden anlatmak istiyorum
    Cevapla
  • YasinBaba 1 yıl önce Şikayet Et
    hac fiyatı bu sene kişi başı 150binTL civarı hesabı siz yapın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce hac sevabı gelir hocam. Sayın erbaş bunu fetva olarak yayınlamak için neyi bekliyor? Çok acil bir durum var. Kişi başı 150 200 bin TL hac için harcanıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı