"İç savaş başladı" diyen Hatayspor yöneticisi gözaltına alındı

"Burada iç savaş var, Suriyeliler yağmaya başladı" paylaşımı yapan Hatayspor yöneticisi İbrahim Ethem Sunar, İstanbul'da gözaltına alındı.

"İç savaş başladı" diyen Hatayspor yöneticisi gözaltına alındı
"İç savaş başladı" diyen Hatayspor yöneticisi gözaltına alındı
GİRİŞ 13.02.2023 04:46 GÜNCELLEME 13.02.2023 04:46
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Deprem felaketinin ardından sosyal medya hesabından "Burada iç savaş var, Suriyeliler yağmaya başladı" paylaşımı yapan Hatayspor yöneticisi İbrahim Ethem Sunar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından bugün gözaltına alındı.

"Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan hakkında işlem yapılan Sunar, polise verdiği ifadede, "Televizyon kanalından arandım. Telefondan arayan kişi benden Hatay'daki durumla ilgili bilgi istedi. Ben de yaşanan durumlarla alakalı bölgede bulunan yardıma muhtaç insanların verdiği bilgiler doğrultusunda bu açıklamayı yaptım. Benim bu açıklamayı yaparken halkı bölmek, insanları galeyana getirmek gibi bir niyetim yoktu. Ben sadece insanların sesini duyurmak istedim. Herhangi bir medyatik olma niyetim yoktu. Beni sonradan farklı televizyon kanallarından arayarak programlara davet ettiler. Ben bunları reddettim. Benim bu konudaki derdim sadece insani yardımdı" dedi.

Sunar emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 84
  • Cezeri 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda ne işin var ahlaksız!
    Cevapla
  • GAMLI BAYKUŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu,bunların alayı İstanbul'da yakalanyor,bir tanesi de deprem bölgesinde yaşamıyor,bol keseden sallıyorlar !Yahu arkadaş,sen İstanbul'da yaşarken oradaki durumu nereden bilip de sallıyorsun a hain herif !Alayı CHPKK KAFASI işte !
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    yağma yapanın elini kesin fitne çıkarının dilini kesin hainlik yapanın kellesini kesin ki kesin çözüm olsun
    Cevapla
  • mehmet :) 1 yıl önce Şikayet Et
    bu saydıklarını yapardık da memlekette adam kalmazdı
    Cevapla
  • asıl yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendileri yalanı yazıyor. Sonra kendileri yalana inanıp yayıyor??
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    vay fitneci
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek