Prof. Dr. Mehmet Görmez'den 'Depremin Manevi Yaralarını Sarmak' dersi!

Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin acılarının nasıl onarılması gerektiği ile ilgili ders gibi bir video yayınladı.

GİRİŞ 15.02.2023 08:39 GÜNCELLEME 15.02.2023 21:05
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin yaralarını sararken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Görmez Yayınladığı videoda sosyal medya kullanımı konusunda da önemli bir uyarıda bulundu.

Yayınlanan ders ile ilgili ise yaptığı açıklamada, "Bu ders, afetten rahmete bir çıkış bulmak, içinden geçtiğimiz bu zor dönemde onarıcı bir tavır ortaya koymak, maddi-manevi seferberliği hakkıyla yerine getirmek, alimlerimize, muallimlerimize ve din görevlilerimize düşen vazifeleri yeniden hatırlamak, sosyal medyayı bu süreçte hakkı ve merhameti tavsiye eden bir platform olarak kullanmak ve depremin manevi yaralarını sarmak üzerine hazırlanmıştır" ifadelerini kullandı.

 

İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • MUHAMMED 1 yıl önce Şikayet Et
    Değeri anlaşılamadı Allah ondan razı olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk Halkı Güçlü Yardım sever Devlet Millet El Ele Yaralar Sarılacaktır Başta Devlet Ve Millet'imizden ALLAH Razı olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun muhterem hocam. Ne muazzam ne muhteşem rahatlatıcı bir konuşma bu böyle
    Cevapla
  • Yüksekova lı kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet hocam sen kendin altınsın çok değerlisin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet gormez adam gibi adam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte | CANLI
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...