Baykar'dan bir alkış alan destek daha! Selçuk Bayraktar duyurdu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak üzere "Evim Yuvan Olsun" uygulaması hayata geçirildi. Baykar'dan kampanyaya büyük destek geldi.

GİRİŞ 19.02.2023 18:23 GÜNCELLEME 19.02.2023 18:24
Bu Habere 177 Yorum Yapılmış

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Evim Yuvan Olsun" kampanyasına yapılan desteği açıkladı. Bayraktar, 22 adet eşyalı dairenin bir sene boyunca depremzedelere açıldığını duyurdu.



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bayraktar, ''EvimYuvanOlsun kampanyası çerçevesinde Baykar’daki çalışma arkadaşlarımız için yeni yapılan 22 adet eşyalı daireyi bir sene boyunca depremzede kardeşlerimize açıyoruz. Bu günleri el birliğiyle, dayanışmayla aşacağız.'' ifadelerini kullandı.


HALUK BAYRAKTAR DA AÇIKLADI

Baykar CEO'su Haluk Bayraktar da 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına ilişkin açıklamada bulundu.

Haluk Hayraktar paylaşımında, ''Depremde evlerini kaybeden kardeşlerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için #EvimYuvanOlsun kampanyasıyla Baykar lojmanlarımızı açıyoruz.'' açıklamasını yaptı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 177
  • ali aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    herkeşe bır sey den ama bu bayraktar ailesıne bir sey demen nolur türk evladının bunlar çok yüzünü güldürdüler allah razıolsun bu aileden bunlar bize lazım
    Cevapla
  • toto 1 yıl önce Şikayet Et
    hayrını gör
    Cevapla
  • Abdulkerim Aktaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Yolunuz açık olsun. Allah bire bin versin size ve ortaklarınıza, Alllah sizleri ve sevdiklerinize hayırlı ve bereketli ömürler versin inşallah
    Cevapla
  • Erdoğan Genç 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun yolunuz açık olsun
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    allah sizleri korusun selçuk bey. mazlum insanlara yapmış olduğunuz bu insanlık görevniz millet olarak bizleri çok duyğulandırıyor. yarabbim bir varlığınızı bin eylesin. dualarımız sizinle allah yolunuzu açık her daim açık etlesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!