Murat Yıldırım'ın projesi Nefes Yer Eksi İki hakkında önemli karar! Böyle açıkladı

Yönetmenlik koltuğunda Ozan Uzunoğlu’nun oturduğu Nefes Yer Eksi İki filminin vizyon tarihinde değişikliğe gidilmesi kararlaştırıldı. Orgino Media Production ve TRT imzalı Nefes Yer Eksi İki, Türkiye’de yaşanan depremin ardından ileri bir tarihe ertelendi.

Murat Yıldırım'ın projesi Nefes Yer Eksi İki hakkında önemli karar! Böyle açıkladı
Murat Yıldırım'ın projesi Nefes Yer Eksi İki hakkında önemli karar! Böyle açıkladı
GİRİŞ 27.02.2023 10:11 GÜNCELLEME 27.02.2023 10:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hakan Evrensel’in senaryosunu kaleme aldığı Nefes Yer Eksi İki, normal şartlar altında 17 Şubat tarihinde vizyona girecekti. Murat Yıldırım’ın ‘Tayfun Yüzbaşı’ karakterini üstleneceği Nefes Yer Eksi İki filmi hakkında yeni bir değişikliğe imza atıldı. Mustafa Cihat Durmuş’un yapımcısı olduğu Nefes Yer Eksi İki filminin ileri bir tarihe ertelendiği bilgisi sosyal medya platformu aracılığıyla duyuruldu.

‘’Asrın Felaketi’’ şeklinde nitelendirilen ve Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Nefes Yer Eksi İki filminin yapım şirketi Orgino Medya’dan flaş açıklama geldi. Kahramanmaraş'ın yanı sıra Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa'da da hissedilen deprem nedeniyle yayın tarihini erteleme kararı verdiğini işte bu sözlerle ifade etti:

 “Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin nedeniyle derin bir üzüntü içerisindeyiz. Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralarımıza da acil şifalar diliyoruz. Böylesine büyük bir felaket karşısında yaralarımızı sarmaya çalıştığımız bu günlerde filmimiz elbette vizyona girmiyor. Felaket olarak hatırlamayacağımız güzel günlerde yeniden buluşmayı diliyoruz. Saygılarımızla…”

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    Murat Yıldırım en nadir güzel insanlardan biridir kişilik olarak,film izlenir
    Cevapla
  • Adıyamanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    murat yıldırım adamdır. İzlerim onun filmini
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu!
Refah'ı işgal eden İsrail'den skandal savunma: Barış anlaşmasını ihlal etmiyorlarmış!