Meral Akşener'in "İstanbul Finans Merkezi" teklifi de boş çıktı

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in "Depremzedelere açalım" teklifiyle gündeme gelen İstanbul Finans Merkezinde inşaatının devam ettiği, halen 8 bin 207 kişinin inşaatı için çalıştığı merkezin afetzedeler için uygun olmadığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 20.02.2023 10:32 GÜNCELLEME 20.02.2023 11:48
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Akşener geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki finans merkezinin 100 bin kişilik kapasitesinin olduğunu ve burasının bir hafta içinde depremzedelere tahsis edilebileceğini savunmuştu.

İSTANBUL FİNANS MERKEZİ GERÇEĞİ

Dünyanın en önemli ekonomi merkezlerinden biri olacak İstanbul Finans Merkezi, içerisinde bulundurduğu banka binaları dışında henüz kaba inşaat halinde.

INŞAATI İÇİN HALEN 8 BİN 207 KİŞİ ÇALIŞIYOR 

İnşaat çalışmaları için halen 8 bin 207 kişinin çalıştığı Finans Merkezi afetzede vatandaşların barınması için uygun koşulları sağlamaktan uzak durumda.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 52
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Finans merkeze yakın bir yerde çalışıyorum, orada şu anda binlerce kişi çalışıyor ve her yer şantiye iş makinaları çabası bu halde mi depremzedelere tahsis edilecek diye Meral ablaya sormak lazım acaba hiç gidip finans merkezini gördümü Meral abla ve şakşakçıları sadece şov peşindeler onların derdi bu ülkeyi yönetmek değil, onların tek derdi bu milletin sinir uçları öle oynayarak insanları bir birine düşürmek ve ülkede kaos yaratmak, ama planları ellerinde patlayacak ve planlarının altında kalacaklar.
    Cevapla
  • Zalim düşmanı 1 yıl önce Şikayet Et
    meral ilk önce sen depremzede bir aileyi konutunda misafir et bakalım; öyle bol keseden atma!!!.
    Cevapla
  • Türker Özpınar 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşaatının devam etmesi bir tarafa KYKlarda yatak var, mutfak var, hatta internet vs. var. İstanbul Finans Merkezi'nde ne var?
    Cevapla
  • Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi herşeye kılıf buluyorsunuz akpliler kadın yabancıya mülk satışını durdurun diyor her ay binlerce konut satılıyor yabancılara o konuda sonuna kadar haklı arkasındayım iyi partilide değilim rehahlıyım ama bu konuda destekliyorum
    Cevapla
  • Türker Özpınar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabancıya mülk satışında kota var zaten, esas problem evini deprem dayanıklılık testine "ya çürük çıkarsa" diye sokmaktan çekinip aynı evi fahiş fiyatla kiraya veren ev sahipleridir.
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    İyice kendi kendilerini batırdılar kocaman adamlar anaokulu çocuğunda bile ciddiyet dürüstlük var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor
Nicolo Zaniolo'da korkulan oldu! Galatasaray'ın planı suya düşebilir