Şener Eruygur hayatını kaybetti

Eski Jandarma Genel Komutanı Emekli Orgeneral Şener Eruygur, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Şener Eruygur hayatını kaybetti
Şener Eruygur hayatını kaybetti
GİRİŞ 20.02.2023 20:43 GÜNCELLEME 20.02.2023 20:43
Bu Habere 157 Yorum Yapılmış

81 yaşındaki Eruygur, Kadıköy'de tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Eruygur'un cenazesi yarın Büyük Selimiye Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

17 Haziran 1941 yılında Erzurum’da doğan Eruygur, Kuleli Askeri Lisesi’ni bitirdikten sonra 1960'ta Topçu Subayı olarak Kara Harp Okulu’ndan mezun oldu.

Askerlik hayatı boyunca birçok görev üstlenen Eruygur, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı görevlerinde bulundu. Eruygur, emekli olduktan sonra bir süre Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Genel Başkanlığını üstlendi.

Yıllar sonra ortaya çıktı! Erdoğan, Şener Eruygur'a 'Kes ulan' diye bağırmışYıllar sonra ortaya çıktı! Erdoğan, Şener Eruygur'a 'Kes ulan' diye bağırmış

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 157
  • Hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok merak ediyorum; Acaba hayatını İSLAM dini ve KUTSAL DEĞERLERİ'ne savaş açan,hakaret eden,engel çıkartan,hakir gören ve dahi mütedeyyin insanlara ZULM EDEN zavallı* insancıklar, YAZILAN YORUMLARI OKUYOR MUDUR?...ÖLÜM sen ne güzel şeysin. Çünkü; Herkese varsın ve herkesin yaptığının hesabının sorulacağı ADALETİN başlangıcısın...
    Cevapla
  • Cemil Bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yattığı mezarlıktaki kabir komşularına rahmet eylesin
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    şuurlu müslüma olan cenaze namazına gitmez
    Cevapla
  • memet 1 yıl önce Şikayet Et
    Zulüm yapmaya değer miydi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu