Bakanlar Akar ve Koca, Hatay'daki depreme toplantıda yakalandı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay merkezli depremlere AFAD Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirdikleri toplantı sırasında yakalandı.

GİRİŞ 20.02.2023 23:15 GÜNCELLEME 20.02.2023 23:16
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Hatay'ın Defne ilçesinde 6,4 büyüklüğünde, ardından da Samandağ ilçesinde 5,8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

BAKANLAR DEPREME TOPLANTI SIRASINDA YAKALANDI

Milli Savunma Bakanı Akar ve Sağlık Bakanı Koca ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, depremlere Hatay AFAD Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirdikleri toplantı sırasında yakalandı. Depremin ardından bina dışına çıkan Bakanlar Akar ve Koca bir süre bahçede bekledi.

Depremlere ilişkin genel bilgi alan Milli Savunma Bakanı Akar ve Sağlık Bakanı Koca, daha sonra Mobil Koordinasyon Merkezi'ne geçti.

Bakanlar Akar ve Koca başkanlığındaki toplantıda depremlerin ardından merkez ve ilçelerdeki son duruma ilişkin değerlendirme yapılıyor.

Toplantıya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve Hatay Valisi Rahmi Doğan ile diğer yetkililer de katılıyor.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Mehmet Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tabloya bakıp duygulanmamak elde değil
    Cevapla
  • salman 1 yıl önce Şikayet Et
    bakanlarımızın geneli deprem bölgesinde milletin yanında canla başla çalışıyorlar, halka moral veriyorlar devletin varlığını halka hissettiriyorlar, allah hepsinden razı olsun, adamlar kaç gündür evlerine gidemiyorlar, baksanıza saç sakal karışmış durumda, rabbim işlerini kolaylaştırsın. amin. Ölenlere rahmet yaralılara şifa diliyorum. amin.
    Cevapla
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet nerde diyen hainler nerde onları göremiyoruz biz ilk gün siyasetini havasını atıp kaçtılar tabi şimdide gülüşüyorlardır.
    Cevapla
  • Recep YÜKSEL 1 yıl önce Şikayet Et
    Devleti arayan ve suçlayan zevat şuradaki iki bakanımıza bakıp ibret alın, birisi emekli olsa em. Org. olarak diğeri zaten Dr ve iş insanı olarak çok rahat yaşayabilecekken devlet görev verdi diye canla başla çalışıyor ve çırpınıyorlar. Siyasetçi falan da değiller ama bizim altılı ganyan gibi geceliği 100 000 TL'ye otelde kalıp halkçılık yapmıyorlar halk ile yaşıyorlar. Sosyal medyada yalan söyleyip gel beni tutukla demiyorlar. Bay Kemal milletvekilliğin bitince de aynı cesareti bekliyoruz. Tutuklanmayacağını ve tutuklanamayacağını bilerek efelik kolay dokunulmazlık yokken konuşmanı bekliyoruz.
    Cevapla
  • Yücel 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim işlerini kolaylastirir ins.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da