Survivor tutkunlarını üzecek iddia! Acun Ilıcalı'nın programı erken final mi yapacak?

Televizyon ekranlarının beğeniyle seyredilen yarışma programı Survivor Türkiye Ünlüler Gönüllüler'in erken final yapacağı iddiası ortalığı kasıp kavurdu. Peki, meydana gelen peş peşe depremler tüm Türkiye’yi derin bir yasa boğarken Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Türkiye bitiyor mu?

Survivor tutkunlarını üzecek iddia! Acun Ilıcalı'nın programı erken final mi yapacak?
Survivor tutkunlarını üzecek iddia! Acun Ilıcalı'nın programı erken final mi yapacak?
GİRİŞ 07.03.2023 15:36 GÜNCELLEME 07.03.2023 15:36
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Üst üste yaşanan depremlerin arkasından TV ekranlarında faaliyet gösteren diziler ve eğlence programları 2 hafta süresince yayına girmedi. Büyük bir ilgiyle takip edilen ve geniş bir hayran kitlesine sahip Survivor’da bu süreçte yayına girmeyen yarışma programlarından bir tanesi oldu.

21 Şubat Salı tarihinde yeni bölümüyle ekranlara dönen Survivor'da yarışmacılara deprem haberinin duyurulmasının ardından altı ismin birden çekilme kararı aldığı konuşuldu. Aynı zamanda reytinglerde bu sezon beklenenin altında kalan Survivor Türkiye Ünlüler Gönüllüler programının erken final yapacağı söylentisi ortaya atıldı.

Survivor Erken Final mi Yapıyor?

Sosyal medya platformunda hızla yayılan iddialara göre, bu sezon reytinglerde hedeflediği sonuçlara ulaşamayan Survivor Türkiye Ünlüler Gönüllüler programının erken final yapacağı iddiası ileri sürüldü. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler on ilde birden hissedilmişti. Aynı zamanda Hatay’da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde 2 büyük deprem meydana gelmişti. Yaşanan bu olayların ardından Survivor Türkiye Ünlüler Gönüllüler programının final tarihinin erkene çekileceği iddia edilse de konuya yönelik henüz bir açıklama gelmedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yarışmalar artık cazibesini kaybediyor. Bilgi, beceri ve ustalık yarışmaları daha da tutar ve her kesimce izlenir. "(Oto) Sanayideki Mucitler" mesela...
    Cevapla
  • Gülsen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bayanlar kıyafetlerıne dıkkat etsin lütfen
    Cevapla
  • Isa 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun sen kral sın ,ben Isa yım Kosovadayım.Türkiye başımız saĝolsun.Türkiye sizi çok seviyorum.
    Cevapla
  • YazıklarOlsun 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya adam gibi Bi haber yapsanız da şu saçmalıkların bıraksaniz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun,senin bir hesabın varsa Allahında halkında bir hesabı vardır,hakketmeyeni (Nisa gibileri)şampiyon yaparsan Allahta ,Halkta sana cezayı keser,ben kendim geçenyıl survivorun fanatik bir izleyicisi olarak Nisanın şampiyoluğundan sonra Tv8 ve 8,5 kanallarını sildim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede