Fransa'yı 'Fatura' üzerinden övmeye çalışan Berna Laçin'i gurbetçiler yalanladı!

Sosyal medyadaki provokatif paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Berna Laçin, bu kez Fransa'yı 'Elektrik faturası' üzerinden övmeye çalıştı. Fakat burada yaşayan gurbetçiler, Laçin'in gerçeği yansıtmayan iddiasını yalanladı.

Fransa'yı 'Fatura' üzerinden övmeye çalışan Berna Laçin'i gurbetçiler yalanladı!
Fransa'yı 'Fatura' üzerinden övmeye çalışan Berna Laçin'i gurbetçiler yalanladı!
GİRİŞ 22.02.2023 15:44 GÜNCELLEME 22.02.2023 19:21
Bu Habere 174 Yorum Yapılmış

Daha önce Ortadoğu'daki halkları kastedip 'küçümseyici' nitelikte gönderiler yayınlayan Berna Laçin, bu kez Avrupa'daki gurbetçilere dahi 'pes artık' dedirtecek bir paylaşımda bulundu.

Berna Laçin'in Arabistan alerjisi! Bakan Bozdağ'ın sözlerini çarpıttıBerna Laçin'in Arabistan alerjisi! Bakan Bozdağ'ın sözlerini çarpıttı

Laçin, Avrupa'daki kızı üzerinden bir örnek vererek: "Fransa’da kızımın bulunduğu mahallede elektrik kesildi geçenlerde birkaç saat, o ayki faturasını almayıp bir de para üstü vermişler. 'Beğenmiyorsan git' yok, beğenmediğini değiştirmek, iyi olanı talep etmek var!" sözleriyle Fransa'yı 'Elektrik faturası' üzerinden güzellemeye çalıştı.

Fakat Fransa'da yaşayan gurbetçilere göre, durum Laçin'in anlattığı gibi değil. Eski televizyoncunun iddia niteliğindeki paylaşımına yorum yapanlar, Fransa'da bu minvalde bir uygulamanın olmadığını aktardı.

GURBETÇİLERİN BU UYGULAMADAN HABERİ YOK!

Umut Mürare adlı bir kullanıcı, Fransa'daki arkadaşının vermiş olduğu cevabın ekran görüntüsünü paylaşarak, ünlü ismin asılsız iddiasını boşa çıkarttı.

Bir vatandaş, Laçin'in paylaşımına yorum yaparak: "Hanımefendi bu tür güzellikler hep sizin gibilere dek geliyor. Ne şanslısınız. 40 yıldır Fransa'da, Almanya'da, İngiltere'de yaşayan insanımıza soruyoruz, hiç böyle bir durumla karşılaşmamışlar" dedi.

Bir başkası ise, "Hayatın boyunca bu ülkenin hayrına bir şey söyledin ve yaptın mı? Bu kadar her şeye negatif olmanızın sebebi ne ola ki? Muhaliflik bile asalet ister ne yazık ki siz ve sizin gibilerin ki hep yerlerde. Yazık, doğru insan olmak zormuş, eleştiri bile yapınca tabloid olmamak zor mu?" şeklinde sert tepkide bulundu.

Fransa doğumlu bir gurbetçi, "Ben Paris'te doğdum büyüdüm tam bir kuyruklu yalan öyle bir şey yok" cevabını verdi.

BU KEZ FRANSIZCA'DAN ELE VERDİ

Sosyal medyada tepki üstüne tepki çeken Berna Laçin, bu kez kızına gelen Fransızca mesajı yayınlayarak, "Trollerim, hani “yok öyle şey” diyenlerim. Hani buyurun, ispatı paylaşayım" şeklinde bir gönderi yayınladı. Fakat bu kez de 'fatura indirimi' yapılmadığı, aksine bir sonraki faturadan indirim yapılacağı öğrenildi. Umut Mürare, Laçin'in aynı gün içerisindeki ikinci yalanını bu şekilde gözler önüne serdi.

ELAZIĞ DEPREMİNDE AKLA ZİYAN İFTİRA!

Daha önce Elazığ'da meydana gelen deprem için gerçeği yansıtmayan ifadeler kullanıp, dezenformasyona alet olan Laçin, toplum nezdinde tepki çekmişti.

Berna Laçin'e kötü haber! Hepsi kaldırıldıBerna Laçin'e kötü haber! Hepsi kaldırıldı

Eski televizyoncu, onlarca insanımızın hayatını kaybettiği depremin hemen akabinde "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi falan, depremden dolayı muafiyet alıyor"  şeklinde bir yorumda bulunmuştu.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 174
  • Turgay 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar gibiler yıllardır bu ülkeyi kötülemekten yıftalamaktan başka bişey yapmadılar.. Atalarımız bunlara öyle derin yaralar açmışki unutup hazmedemiyorlar..
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    O zamab ne yapacakmişiz begenmiyorsan secme hakkini kullanacaksin diyorsun ya al sana secenek gidersin fransaya kizinin yanina elektriklerin kesilmesini beklersin yok güzel ülkemizde kalacağim diyorsan daha iyisi gelene kadar en iyisi bu begenmiyorsan aha da fransa orada zaten siz hep hayrandiniz oralara buyrun paris sizi bekliyor.Hadi bakiim
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Durum tamda çakalların ortamı.Bunlara sahipleri havlayin dedi hepsi birden başladı yine
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Laiklerin sözlerini. Fazla tınlamayın çünkü zihniyetleri de fransız
    Cevapla
  • DURU 1 yıl önce Şikayet Et
    sabetay parazitlerden baska bir sey beklenmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti