Kemal Kılıçdaroğlu Kocaeli Belediyesi'nin kurduğu çadır kenti ziyaret etti: Övgüler dizdi

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli Belediyesinin Hatay’da kurmuş olduğu çadır kenti ziyaret ederek Tahir Büyükakın’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GİRİŞ 23.02.2023 03:02 GÜNCELLEME 23.02.2023 14:58
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yaşanan deprem felaketlerinin en yoğun hissedildiği Hatay'a gelerek şehir merkezini ve çadır kentleri gezdi.

Kocaeli Belediyesi'nin kurmuş olduğu çadır kenti de ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kurdukları çadır kentte gıda ihtiyaçlarını ve diğer ihtiyaçları karşıladıklarını söyleyen Büyükakın, aynı zamanda çocukların bir an önce normal hayatlarına dönmeleri için çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tahir Büyükakın bölgede yapmış oldukları çalışmaları belediye başkanları ile organize bir halde yürüttüklerini dile getirdi.

ÖVGÜLER DİZDİ

1999 Marmara depremini hatırlatan Büyükakın, "Onları çok iyi anlıyoruz ve yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarıyla, buradaki yerel yönetimler ile birlikte organizasyon içinde elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ise çalışmaları için Tahir Büyükakın'a teşekkür ederek "Çok güzel bir görev üstlenmiş durumdasınız. Acı hepimizin ortak acısı. Yaraları el birliğiyle hep birlikte saracağız inşallah. Hiçbir ayrım yapmadan bütün belediye başkanı arkadaşlara yürekten teşekkür ederiz. Siz Kocaeli Belediye Başkanı olarak elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz. Ben herkesin huzurunda size ve ekip arkadaşlarınıza yürekten teşekkür ederim” dedi.

 

 

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 50
  • vatan aşkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin belediyelerinin elleri cebine mi kaçtı Kılıçdaroğlu nerede onlar.
    Cevapla
  • Aytekin kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    hayret
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızsı icin emek veren ,herkim olursa olsun Allah razı olsun ve yardımcıları olsun,
    Cevapla
  • Bamsı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tahir başkanı ekoya benzetmiş olmasın.
    Cevapla
  • Yörükoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa doğru söylüyor. Belki de başkanı CHP li sandı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...