Son dakika: Erdoğan imzaladı, 6 isim merkeze alındı! Kritik atamalar Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçilerin de atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

GİRİŞ 23.02.2023 06:11 GÜNCELLEME 23.02.2023 09:17
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla büyükelçi atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ümit Yalçın, Gana Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Özlem Gülsün Ergün Ulueren, İran İslam Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Derya Örs, Angola Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Alp Ay, Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Yaprak Alp, Portekiz Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Lale Ülker merkeze alındı.

ATAMALAR YAPILDI

Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Dış Politika Danışma Kurulu Üyesi Osman Koray Ertaş, Gana Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Güngör, İran İslam Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Hicabi Kırlangıç, Angola Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Kazakistan Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ufuk Ekici, Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Kuzeydoğu Akdeniz Genel Müdür Yardımcısı Berk Baran, Portekiz Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Enformasyon Genel Müdürü Murat Karagöz, Kazakistan Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Mustafa Kapucu atandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ülkemizi korusun
    Cevapla
  • türkmen 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte başkanlık sisteminin ülke için güzellikleri kim olursa olsun işini doğru düzgün yapmazlar ise hemen o işi daha iyi yapacak insanların göreve getirilmesi ne kadar isabetli bir karar.
    Cevapla
  • Rasa 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis Suriyelileri de Suriyeye göndersen iyi olur.
    Cevapla
  • Aliya murtaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala aynı kafa......Bu gün ülkemizde bulunan Suriyelilerin bir kısmının babası bir kısmınında dedesi 100 yıl önce bu ülkenin vatandaşıydı. Araştırılsa eminimki bu gün suriyelilere gitsin diye tempo tutanların bir çoğunun dedesinin bu ülkenin vatandaşı olmadığı ortaya çıkar...Örnek Bırak dedesini babası bile bu ülkenin vatandaşı olmayan göçmen Ümit Ümit ÖZDAĞ..
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk 1917 de senin Suriye dediğin topraklarımızın bizde kalması için İngiliz ve Fransızlara karşı savaştı. Suriyeli ve Suriye dediğin şey bizim bir 1917ye kadar bizim bir parçamızdı. Kıbrıslıları ve Kıbrıs'ı da Rumlara mı iade edelim? Sahi senin asıl memleketin neresi seni de oraya gönderelim.
    Cevapla
  • Kul 1 yıl önce Şikayet Et
    Birgün çarpilirsin sen de! Allah nereden imtihan eder bilemezsin! Hala bu olaylar bile ibret olmamış! Ama sana ibret gelir demedi deme Rasa?
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir kamu çalişanı olarak , kadınların bu kadar iş hayatında olmasını hem aile yapımız hem dinimiz hem geleneklerimiz için uygun değil .Kamunun özel sektörün yarısı kadın . Kadınlar bu kadar iş hayatına girmese omların işlerinde erkekler olsa kadın evine dönse mükemmel bir aile huzuru saglanabilir. Çocuklar bakıcıda büyümze evlilikten çok boşanmalar yaşanmaz
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasan kardeşim çok güzel izah etmişsiniz helal olsun sana
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    hasan kardeş çok doğru söylemiş.kadının ait olduğu yer evidir.evine dönmelidir
    Cevapla
  • Anti gerici 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın artık şu gerici zihniyeti
    Cevapla
  • Hacemerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi kafadasin Hasan kardeș.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah reisimize guç kuvet versin bir siverekli olarak hep dua ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş’taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı: Uçarak karşı yöne geçmiş
CHP'li belediyelere kritik soru! Bu vaatleri ne zaman vereceksiniz?