Ateş Kuşları 5.bölüm fragmanı: Ağızları açık bıraktıran hareket! Hepsini birden yaktı

ATV'nin yoğun ilgi gören projesi Ateş Kuşları 5.bölüm fragmanında Barbaros ile Ali arasında ipler kopma noktasına gelir ve hararetli bir şekilde kavgaya tutuşurlar. Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanında Ali'nin bir an dahi düşünmeden tüm paraları cayır cayır yakmasıyla Köksüzler hayatının şokunu yaşar.

GİRİŞ 26.02.2023 14:48 GÜNCELLEME 26.02.2023 14:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ateş Kuşları 5.bölüm fragmanında ''Bu para Çatal'ın değil. Bu para sizin, Köksüzler'in!'' diyen Gülayşe kardeşlerine restini çeker. Öte yandan evsiz kalan Gülayşe'nin Ali ile görüşmeye devam etmesi Mercan ile Ali'yi son derece rahatsız eder ve tepkisini açıkça ortaya koyarlar.

Çatal ise ortalıktan kaybolan paraların peşine düşerken, Ali de para krizine son vermek adına beklenmedik bir harekete imza atar. ''Haram para için ağlayan bacım var. Ağla, hepsi için ağla'' diyen Ali'nin bütün paraları yakması Ateş Kuşları 5.bölüm fragmanına damgasını vurdu.

Yönetmenliğini Benal Tairi'nin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın, senaristliğini Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın üstlendiği Ateş Kuşları 5.bölümüyle 24 Şubat Cuma tarihinde saat 20:00'da ATV'de yayına girecek.

Ateş Kuşları’nda Çatal, Köksüzler’in peşine düşerken Gülayşe de Barbaros için ağabeyi Ali’yi karşısına alıyor. Zıpkın ise Gülayşe’yi babasına kavuşturmak için Köksüzler yeminini bozmaya niyetlidir.

Gülayşe, Çatal’dan çaldığı paralarla tüm çocuklara yardım etmekte kararlıdır. Gülayşe’nin bu inadını gören Ali öyle bir çözüm bulur ki Gülayşe’nin hayallerini de yakar. Ama artık çok geçtir. Çatal parasını bulmak için Köksüzler’in peşine düşer. Ateş Kuşları’na her zamankinden daha yakındır.

Zıpkın, Ali’den gizli Mercan’la girdiği köşk sarmalında Köksüzler yeminini bozmaya hazırdır. Yeter ki Gülayşe babasına kavuşsun! Yoksa Zıpkın, Ali’yi yakıp Nizam’a tüm gerçekleri anlatacak mıdır?

Barbaros, evsiz kalan Gülayşe’nin bu soğukta sokaklarda kalmasına göz yummaz. Gülayşe’ye yardım etmek ister ama Ali, Barbaros’un karşısına dikilir. Gülayşe, bu kez aşkı için Ali’nin hedefindedir.Geçmişte; Zıpkın ve Kara, Gülayşe’yi yaşatmak için elinden geleni yapar. Sokaklarda Mercan ve Ali olmadan Gülayşe’ye sahip çıkmak hiç de kolay olmayacaktır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    saçma bir sahne
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı