Kuruluş Osman 116.bölüm fragmanı: ''Tohum attık, filiz vereceğiz'' Menzil cümle cihan olacak

Kuruluş Osman 116.bölüm fragmanına, ‘’Bu toprakları kasıp kavuracağız! Nayman’a ne bir karış toprak vereceğiz ne de tek bir akça’’ çıkışı damgasını vurdu. Osman Bey’i yıpratma planının devreye sokulduğu ve önce Turgut’tan başlayacaklarının mesajı verildiği Kuruluş Osman’da heyecan ikiye katlanır.

GİRİŞ 02.03.2023 08:59 GÜNCELLEME 02.03.2023 08:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 116.bölüm fragmanında yaptıkları hatalar yüzünden bedelin en ağırını ödediklerinin altını çizen Osman, ‘’Eğer bir bedel ödenecekse bu altınla değil, kanla olmalı’’ diyerek son noktayı koyar.

Ateş Kuşları 5.bölüm fragmanı: Ağızları açık bıraktıran hareket! Hepsini birden yaktıAteş Kuşları 5.bölüm fragmanı: Ağızları açık bıraktıran hareket! Hepsini birden yaktı

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Nayman ile Osman Bey arasında tansiyon giderek yükselir. Nayman, ‘’Adını bilen herkes öldüğünde namın da kalmaz bilirsin’’ deyip Osman Bey’e rest çeker.

Osman Bey ise ‘’Ama bildiğim bir şey daha var. Kibirlilerin sonunun her daim hezimet olduğu’’ sözleriyle karşılık vererek haddini bildirir. Öte yandan Osman Bey, dağılan ordunun tekrar kurulacağı ve bu ordunun da başına kendisinin geçeceğinin mesajını verir.

Osman Bey tehlikenin farkındadır. Nayman'ın topraklarına yaklaştığını Beyler'e tekrar eder. Nayman, yurtlarını cehenneme çevirmeye gelmektedir. Osman Bey, Bey'leri Nayman'a karşı birlik olmaya ikna edebilecek midir?

İsmihan Sultan ve Bey'lerin gündemi Osman Bey'in birlik teklifidir. Karesi Bey'in Osman Bey'in teklifine ılımlı yaklaşması diğer beylerde hoşnutsuzluğa sebep olur. Aralarında anlaşmazlıklar vuku bulur. Nayman'a karşı bir ordu kurulma kararı alınmıştır. Fakat Osman Bey, İsmihan Sultan tarafından ordudan men edilir. Osman Bey'in birlikten men edilmesine neden olan mesele nedir? Osman Bey'siz kurulan ordu Nayman'a karşı etkili olabilecek midir?

Nayman, Uçlara gelmiştir. Nayman'ın, İsmihan Sultana'a karşı tavrı herkesi şaşkına çevirir çünkü Nayman komutan olarak Osman Bey'i görmektedir. Nayman, Osman Bey'in nerede olduğunu sorgular. İsmihan Sultan ne cevap verecektir? Osman Bey her şeye rağmen kendi oyununu kurmaktadır. Turgut Bey'i ve Alplerini etrafına toplar. Hedefinde Nayman vardır. Osman Bey, Nayman'ın nökerlerini nasıl biçecektir?

Orhan Bey'in durumu Kayı Obası'nda herkesi üzmektedir. Orhan Bey için şifa aranmaktadır. Bu esnada obaya gelen Bengi Hatun, "Orhan Bey yürüyemediğine göre post Alaeddin Bey'in hakkıdır" der. Bengi Hatun; Bala Hatun ve Malhun Hatun'un içine kurt düşürebilecek midir? Frigg, Bala Hatun'un eline geçmiştir. Frigg'in akıbeti nasıl olacaktır?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi ve kaliteli bir dizi sürükleyici oyuncularda hakkını vererek oynuyorlar tüm tv kanallarındaki nitelikli birkaç diziden dikkat çekeni biz evde sadece trt dizisi izleriz çarşamba akşamları bu diziyi kaçırmıyoruz
    Cevapla
  • Recep Arda 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarihi dizilerin yapım tarifini veriyorum. Hain bir yakın akraba. Bolca pusu atmak. Kaçırılma. Tehditleriyle titreten ama birşey yapamayan tekfur. Sizde kendi evinizde bu şekilde bir tarihi dönem dizisi yapabilirsiniz.
    Cevapla
  • Koray 1 yıl önce Şikayet Et
    Aşk-ı memnu olsa kaçırmazsınız.
    Cevapla
  • svsli 1 yıl önce Şikayet Et
    izlenecek bir dizi degil senaristin kendi tarihi basrol oyuncusuda cok itici bir insan rolune bu kadar mi yakismaz
    Cevapla
  • aha 1 yıl önce Şikayet Et
    diziler başlasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?