Gönül Dağı 87.bölüm fragmanında duygulandıran itiraf! Yürekleri paramparça etti

Gönül Dağı 87.bölüm fragmanında dedelerine verdiği sözü tutmak isteyen ve artık zamanının geldiğini düşünen Taner yeni planını açıklar. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında amcaoğullarını karşısına alıp Bilişim Vadisi’nin kurulacağının müjdesini veren Taner’in mutluluğu gözlerinden okunur.

GİRİŞ 04.03.2023 09:30 GÜNCELLEME 04.03.2023 09:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 87.bölüm fragmanında hayallerine doğru emin adımlarla ilerleyen Taner, heyecan içerisinde büyük müjdeyi verir. Başına her ne gelirse gelsin hayata sıkı sıkıya tutunmaya devam eden Taner, Bilişim Vadisi’nin kurulacağını amcaoğullarına duyurur.        

Yalı Çapkını 22.bölüm fragmanında sular durulmuyor! ‘’Ben sana güvenemeyecek miyim?’’Yalı Çapkını 22.bölüm fragmanında sular durulmuyor! ‘’Ben sana güvenemeyecek miyim?’’

Diğer taraftan foyası ortaya dökülünce huzursuzluk çıkaran Yasemin, iğneleyici sözleriyle Halime’ye zor anlar yaşatır. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Yasemin, ‘Kimse bana iftira atamaz. Kimse benim haysiyetimle oynayamaz’ diyerek rest çeker.

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in, senaristliğini Teoman Gök'ün ve yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği Gönül Dağı 87.bölümüyle 4 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de izleyicisinin karşısına geçecek.

Yasemin'in karanlık tarafını gördükten ve hakkında bilmediği detayları duyduktan sonra Taner yuva kurmaktan vazgeçer. Annesi Halime'ye ve ablası Zahide'ye kendisi için evlilik  defterinin kapandığının altını çizer.

Çıkardığı Gedelli gazetesinin ardından kasabalıların tehditleri ile başa çıkamayan Ramazan kaçırılır. Amcaoğulları Taner ve Veysel, karısı Asuman ve kayınpederi Belediye Başkanı Münir Bey Ramazan'ın izini sürmeye koyulurlar.

Amcaoğulları, silahla tehdit edilen Ramazan'ın hayatını kurtarabilmek adına operasyon tertip eder. Sefer, son zamanlarda yaptıkları yüzünden başı beladan kurtulmayan ve ergenlik problemleriyle boğuşan Erkan'a özel sürpriz yapar. Bu sürpriz onun hayallerine ulaşmasını sağlar.

Yemek götürdüğü Divane'nin kimliğinden adının Adem olduğu bilgisine ulaşan Selma öğretmen onun köyüne gidip sırlarını açığa çıkarmaya çalışır.

Düğün tarihini erkene çeken Elif ve Kenan, aldıkları haber karşısında hayatlarının şokunu yaşarlar. Abisi Muammer'le beraber buldukları hazineyi kaçıran Hüseyin, başına geleceklerden habersizdir. Para hırsı 2 kardeşi ummadıkları bir yola sürükler.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Rumuz rumuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Een güzel dizi diyet dizi Leerin hepsi ahlaksız ama bunun yapimcilarininda oyuncu larininda yürek kerime sağlık Bir rolde gokberk demirciye verilse offf daha da güzel olur
    Cevapla
  • Cemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönül Dağı gönlümüzde gerçek bir dağ olmuş.emeginize sağlık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı