Yalı Çapkını 22.bölüm fragmanında eleştiri oklarını sapladı! Zehir zemberek sözler...

Sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği Yalı Çapkını 22.bölüm fragmanında heyecan ve gerilim tavan yaptı. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında Ferit’in büyük itirafının ardından Seyran’ın ayakları yerden kesilir. Ancak Ferit yaptığı hatalara bir yenisini daha ekler ve Seyran'la aralarında tekrardan kriz yaşanır.

GİRİŞ 28.02.2023 12:00 GÜNCELLEME 28.02.2023 12:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yalı Çapkını 22.bölüm fragmanında Ferit’in kayıplara karışması Seyran’ın aklını allak bullak eder. Aradığı soruya yanıt arayan Seyran, Ferit’in izini sürmeye koyulur. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında, ''Bana yalan söylüyor. Ve şu an kesin sevgilisinin yanında'' diyen Seyran, Ferit’e karşı güven problemi yaşamaya devam eder.

TRT1 Gönül Dağı 87.bölüm fragmanında gururlandıran gelişme! Adım adım yaklaşıyorTRT1 Gönül Dağı 87.bölüm fragmanında gururlandıran gelişme! Adım adım yaklaşıyor

Seyran’ın tutumundan rahatsızlık duyan Ferit kendisini bunalttığını düşünür ve ''İster güven ister güvenme'' deyip son noktayı koyar. Ferit'le ilişkisini yoluna koymaya çalışan ve problemleri çözüme kavuşturmak isteyen Seyran, yanlışlarını tekrar ettiğini görünce hayal kırıklığı yaşar.

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın, yönetmenliğini Burcu Alptekin ile Alptekin Bozkurt’un, senaristliğini Mehmet Barış Günger’in üstlendiği Yalı Çapkını 22.bölümüyle 3 Mart Cuma tarihinde saat 20:00’da Star TV’de yayına girecek.

Seyran ile konuştuktan sonra duyduklarından hem öfkelenen hem de etkilenen Halis Ağa, yalıda ve işyerinde yeni kurallar getirir. Ferit’i de işlere dahil eden Halis Ağa’nın sözleri çok ağır olur. Seyran ise kendinden beklenmeyen bir hamle yapar. Suna ile Abidin’in arasındaki duygular yoğunlaşır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    bosuna kari koca bulmak icin insanlar cabalar bak dizi ne kadar kolay elin tut yataga al kime kime denk gelir ise basit kari kizlar ne guzel msj veriyor halka bu tip diziler
    Cevapla
  • Göktürk 1 yıl önce Şikayet Et
    bu dizi rekortmense ülkenin ahlak düzeyini varın siz tahmin edin yazıklar olsun
    Cevapla
  • KürTürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle saçma sapan dizilerin reklamını yapmayın lütfen!
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda karşıma çıkan en saçma dizilerin içinde bu dizi de var, bilesiiiin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi