Gelini ile kendisini sokakta taciz eden şüpheliyi silahla vurdu

Diyarbakır'da bir kadın, gelini ile sokakta yürürken kendilerini sözlü taciz ettiğini iddia ettiği kişiyi, tabancayla omzundan ve bacağından vurarak yaraladı. Şüphel tedavi altına alınırken, onu vuran kadın gözaltına alındı.

GİRİŞ 27.02.2023 01:13 GÜNCELLEME 27.02.2023 18:54
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi'nde meydana geldi. N.G., gelini L.K. ile sokakta yürürken iddiaya göre yanlarına gelen R.D. tarafından sözlü tacize uğradı. Bunun üzerine evine giden N.G., yanına aldığı tabanca ile dolaşırken, taciz şüphelisiyle karşılaştı. Çantasından silahı çıkaran N.G.'nin açtığı ateş sonucu R.D., omzuna ve bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Vurulan taciz şüphelisi olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken, o anlar ise cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı R.D., ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu belirtildi. N.G. ise tabancayla birlikte gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. N.G.'nin polise verdiği ilk ifadesinde vurduğu kişinin kendisi ile gelinini sözlü olarak taciz ettiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Burası Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Tacizci adli kontrol ile serbest, taciz mağduru hapise...
    Cevapla
  • akoyusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kadına.. Devlet ceza vermezdi zaten..... peşin ceza caydırıcı olur muhakkak
    Cevapla
  • d bakır 1 yıl önce Şikayet Et
    keşke geberseydo
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ellerin dert görmesin. Tedavinin ardından hemen cezaevine gönderilmeli.
    Cevapla
  • Goksel 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun abla sana, işte bu. Geç gelen adalet, adalet değildir. Ablam infazı koymuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri