Kadıköy'de tehlikeli provokasyon! İzinsiz toplanan TİP'lilere müdahale

Türkiye İşçi Partisi (TİP) vekilleri Ahmet Şık ve Barış Atay, Kadıköy'de izinsiz basın açıklamasında bulunmak istedi. Tüm uyarılara rağmen halkı provoke etmek isteyen TİP’li isimlere polis ekipleri müdahale etti.

GİRİŞ 27.02.2023 02:48 GÜNCELLEME 27.02.2023 02:53
Bu Habere 578 Yorum Yapılmış

Türkiye İşçi Partisi (TİP) vekilleri Ahmet Şık ile Barış Atay, Kadıköy'de kaymakamlık izni olmadan basın açıklamasında bulunmak istedi. Bir grup partiliyi çevresinde toplayan vekillere polis ekiplerince uyarıda bulunuldu.

Emniyet güçleri "Yaptığınız eylem kaymakamlık makamınca yasaklanmıştır. Derhal dağılın dağılmazsanız polis müdahale edecektir." ikazında bulundu.

POLİSE İFTİRA ATIP HÜKÜMETİ TEHDİT ETTİ

"Bu kadar polis Antakya'da yok" diyerek haftalardır gece gündüz demeden bölgede görev yapan emniyet güçlerine iftira atan TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, "Bu dayanışma eylemine devam edeceğiz" dedi.

Hükümete tehditler savuran Atay, "Bu enkazın altından kalkamayacak hükümet" ifadelerini kullandı.

POLİSTEN MÜDAHALE GELDİ

Bu sırada ikazlarını sürdüren polis ekipleri, dağılmayan partililere müdahalede bulundu.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 578
  • Zaza 12 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdpe haklı olarak verdiği desteğin karşılığını istiyor bay heval ibb,abb mersin ve Adana belediye başkanları zaten hdp ye kandil önermişti,duydun mu bayan ğezal.
    Cevapla
  • Özkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman ülkemiz de zor bir zaman geçirdiğimiz de hainler,çakallar ortaya çıkar, vatan sahipsiz değil kurtlar bir çıkarsa kaçacak delik ararsınız, bu devleti,vatanı yedirtmeyiz ,inadına erdoğan, inadına bahçeli ,sandıkları patlatacağız ,
    Cevapla
  • Vatandaş38 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun gibi yaratıklar trafikte araba çarpıp telef olmuyormu
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dış bağlantılarıyla tespit edilip gereken yapılmalı. Putin bu işlerde örnek alınmalı. Tecrübe ve icraatları uygulanmalı...!!
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar sözde demokrat ama vekil dokunulmazlığıyla ordalar. bu iki haini polis gereğini yapmalı. hainlerin dokunulmazlığı olmazzzzz. gereği yapılsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kariye'de 79 yıl sonra ilk ezan heyecanı! Açılışını Başkan Erdoğan yapacak
Ankara'nın ambargosu İsrail ve dünyayı salladı! Manşeti attılar...